Kako konstruktivno rješavati sukobe i konflikte unutar tima?

Autor: Poslovni.hr , 11. svibanj 2018. u 17:01
Foto: Shutterstock

Zaposleni ste na voditeljskoj poziciji? Upravljate timom od nekoliko ljudi i veliki dio vremena trošite na „gašenje vatre“ između zaposlenika. Ne očajavajte, imamo rješenje!

Kvalitetan i dobro posložen tim osnova su svake uspješne priče i vrlo je bitno da su članovi tima različitih kvaliteta, znanja i osobnosti kako bi se međusobno nadopunjavali te bili produktivniji. Premda je ovo učestala praksa većine uspješnih poduzeća, nerijetko zna biti i kontraproduktivna.

U raznolikim timovima mnogo češće dolazi do nesuglasica i konflikata, a uzroci su svakojaki, od razlike u godinama, vrijednosnih stavova i životnih stilova do otpora prema autoritetu.

Upravo zato, svaki uspješan menadžer trebao bi znati kako postupati u takvim situacijama, a Poslovni dnevnik vam nudi priliku da na seminaru naučite kako.

Naziv seminara: "Konstruktivno rješavanje sukoba i konflikta"

Seminar će pomoći voditeljima i menadžerima da:

  • poboljšaju međusobnu suradnju zaposlenika u timu i između timova
  • izgrade kulturu pozitivnog natjecanja i timske suradnje
  • izbjegnu konflikt gdje god je to moguće
  • kontroliraju konflikt kad god je to moguće

Nakon završene edukacije polaznici će moći samostalno prepoznati konfliktne situacije i procijeniti kako im najefikasnije pristupiti. Koje su tehnike rješavanja sukoba (s kolegom, u timu, sa šefom) te koji su komunikacijski alati za konstruktivno upravljanje sukobima i kako postati dobar medijator.

Saznaj više OVDJE 

Rezervirajte svoje mjesto na seminaru još danas i postanite dio uspješne mreže menadžera koji su svoja znanja i vještine „brusili“ na seminarima Poslovnog dnevnika.

Ovo su komentari nekih od njih:

"Tema je aktualna jer su to situacije koje svakodnevno susrećemo na poslu."
"Odmah ću primijeniti naučeno!"
"Puno primjera i vježbe, odlično!"
"Pogađa u srž!"
"Odlična radionica, puno primjera i korisnih komentara od drugih polaznika iz grupe."

Ivana Zvrko vrhunska je predavačica s bogatim iskustvom održavanja edukacija za sve razine menadžerskih poslova. Prema izlaznim anketama na seminarima Poslovnog dnevnika, ocijenjene su najvišim ocjenama, a bivši polaznici za njih imaju samo riječi pohvale.

Datum seminara: 18. 05. 2018.

 U tijeku su lastminute prijave 1+1 gratis do popunjenja grupe.

LASTMINUTE PRIJAVE 1+1 gratis uz jednu kupljenu kotizaciju po redovnoj cijeni, drugu kotizaciju za isti seminar dobijete gratis, popusti se međusobno ne zbrajaju, popust vrijedi za prijave od 7.5.2018. do 18.5.2018. ili do popunjenja mjesta, broj polaznika je ograničen. Kod za popust prilikom online prijave je KOD: 852018EC

Provjerite zašto je preko 10.000 polaznika sudjelovalo na našim edukacijama.

Kontaktirajte nas s povjerenjem!
Organizator seminara: Večernji list d.o.o. – Poslovni dnevnik
Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr
Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close