Hrvatska poduzetnička priča zaintrigirala i CNN

Autor: Poslovni.hr , 16. listopad 2015. u 09:33
Zoran Vučinić pred kamerama u Monte Carlu

Alan Sumina i Zoran Vučinić, dvojac koji je osnovao i danas uspješno vodi tvrtku Nanobit, prijavili su se za izbor EY Poduzetnika godine.

EY Poduzetnik godine najpoznatija je globalna nagrada namijenjena promoviranju uspješnih poduzetnika, koja je prošle godine prvi puta pokrenuta u Hrvatskoj i koja je na pijedestal najuspješnijih poduzetnika postavila mlade poduzetnike iz tvrtke Nanobit. Uz promociju na nacionalnoj razini pobjednici su se predstavili i na globalnom finalu izbora za EY Poduzetnika godine koje se u lipnju petnaestu godinu za redom održao u Monte Carlu.

Njihov dolazak u Monte Carlo te sudjelovanje u finalu programa koji se popularno naziva i „poduzetničkim Oscarom“ izazvao je interes brojnih inozemnih medija i poduzetnika svjetskog renomea koji su željeli iz prve ruke saznati tajne njihovog uspjeha.

Poduzetničkoj priči koja dolazi iz Zagreba tako nije uspio odoljeti niti CNN. Zoran Vučinić bio je gost CNN-ove emisije „World Business Today” te je u intervjuu uživo s novinarkom i voditeljicom Maggie Lake prezentirao Nanobit i njihovo poslovanje gledateljima širom svijeta.

U rujnu je pokrenuto drugo hrvatsko izdanje globalnog programa EY Poduzetnik godine. Prijave poduzetnika moguće su do 30. listopada. Sudjelovanje u programu ne zahtijeva nikakve troškove ili obveze od kandidata, a među brojnim pogodnostima ističe se upravo promocija njihove poduzetničke priče na nacionalnoj i svjetskoj pozornici.  Ime novog EY Poduzetnika godine i putnika u Monte Carlo saznat ćemo u ožujku 2016. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close