HIT IT Digital – Ogroman odaziv i sjajna predavanja obilježili prvu Escapeovu konferenciju

Autor: Sponzorirani članak , 20. travanj 2016. u 09:18
Foto: HIT IT Digital

Prva regionalna Google AdWords i Google Analytics konferencija.

Kako znate da je organizirana konferencija bila uspješna? Više je pokazatelja, no prema nekim ''trendovima'' konferencija je bila uspješna kada nakon stanke za ručak ostane više od pola sudionika. Prema tome pokazatelju konferencija HIT IT Digital bio je puni pogodak.

Šalu na stranu, HIT IT Digital zaista je bio puni pogodak. Zašto? Bila je to odlično organizirana konferencija na kojoj se zaista moglo uživati. Cjelodnevna predavanja odličnih i stručnih predavača privukla su više od 150 sudionika koji su od samog početka do kraja održavali pozornost zainteresiranih i prenijeli im dio svojeg znanja i iskustva.

Prva regionalna Google AdWords i Google Analytics konferencija organizirana od strane tvrtke Escape održana je u Zagrebu. Da je Escape sjajno organizirao ovu konferenciju, potvrdili su i predavači i sudionici konferencije koji nisu krili zadovoljstvo i pohvale nakon završetka.

Gary Illyes iz Googlea otvorio konferenciju: These Are Your Users

Izravno iz Googlea stigao je Gary Illyes koji je ''probio led'' na konferenciji. Web Master Trend Analyst održao je predavanje na kojem je govorio o navikama i karakteristikama korisnika na internetu. Kroz usporedbu generacija Gary Illyes je prenio sudionicima konferencije rezultate analize, proučavanja i utjecaja korisnika na internet.

Savjeti Googleova stručnjaka odnosili su se na to da moramo slušati svoje korisnike te njihove želje i potrebe. Gary Illyes otkrio je što bismo trebali raditi, ali je izravno ukazao i na ono što bismo trebali izbjegavati i nikako ne bismo trebali činiti.

Nakon Garyja Illyesa na pozornicu su stupili Escapeovci Miroslav Varga i Davorin Černoga. Varga je kroz temu: ''Kako zadovoljiti malim i koliko je najbolje da traje?'' oduševio sve prisutne. Otkrio je brojne mogućnosti polaznicima koji su kroz stručne savjete o oglašavanju saznali kako i na koji način bi trebali 'baratati' s budžetom na Google AdWordsima.

U najavi predavanja Davorina Černoge otkrilo se da je predavač imao čak 66 slajdova. I dok su mnogi već vrtjeli očima, Černoga je uspio iz slajda u slajd postići upravo suprotni efekt – privukao je maksimalnu pozornost svih prisutnih. Temeljita analiza te dobro postavljena i objašnjena problematika odgovorili su na pitanje: Zašto se ipak oglašavati na svoj brend?

Kako pravilno koristiti Google AdWords i iz toga izvući najbolje rezultate? Mario Pleša iz tvrtke Ferivi Co d.o.o. analizirao je i prikazao odlične rezultate kroz AdWords Case study.

Dražen Karačić-Šoljić iz Inchooa kroz svoje dobro sažeto predavanje otkrio je tajne praktične primjene Google Tag Managera u praksi na primjerima eCommerce rješenja. Popularni Cacan svojom ponudom rajčica dobro je nasmijao sve sudionike.

Dražen Petković i Zorin Radovančević kao šlag na tortu

Za pravi show na kraju konferencije pobrinuli su se Robert Petković i Zorin Radovančević. Šlag na tortu HIT IT Digitala bila su sjajna predavanja dvojice vrhunskih Google Analytics stručnjaka, najboljima na ovim prostorima.

Petković je kao renomirani stručnjak iz Agrokora otkrio kako će vam Multi-Channel Funneling izvještaji i praćenje uspješnosti cjelovitih kampanja pomoći da ne tapkate u mraku ''tražeći svjetlo koje trebate upaliti.''

Posljednje predavanje na HIT IT Digital konferenciji održao je Zorin Radovančević koji je odlično objasnio svima što je to idealna implementacija Google Analyticsa i kako bi Google Analytics trebao izgledati?

Prikupljeno 45.000 kuna za SOS-Dječje selo Hrvatska

Da će se na HIT IT Digitalu okupiti ogroman broj stručnjaka nitko nije sumnjao. Ipak, najljepša stvar ove konferencije bio je humanitarni karakter. Organizatori su privukli velik broj sudionika i pokazali da imaju veliko srce jer su zahvaljujući donacijama i kotizacijama prikupili 45.000 kuna za SOS-Dječje selo Hrvatska. Baš to je najveća pobjeda HIT IT Digital konferencije.

New Report

Close