Gdje mi je nestao novac i kako ga opet stvoriti

Autor: Marta Duić , 04. lipanj 2016. u 13:01
Foto: Marko Prpić / Pixsell

Budući da se neverbalno ponašanje koristi za izražavanje emocija, pokazivanje stavova, odražavanje osobina ličnosti i poticanje ili mijenjanje verbalne komunikacije neopisivo ga je važno koristiti i u prodaji.

Na edukacijama u sklopu Poslovnog uzleta poduzetnici i obrtnici grada Jastrebarsko imali su priliku besplatno se educirati o bankarskim proizvodima, oglašavanju na Facebooku i Googleu i cloud uslugama. Također, naučili su razliku između marketinga i prodaje te zašto govor tijela uvijek govori istinu u prodaji.

Na predavanju Gdje mi je nestao novac i kako ga opet stvoriti su na konkretnim primjerima predstavljeni bankarski proizvodi te je poduzetnicima objašnjeno kako prepoznati kada su im ti proizvodi potrebni u poslovanju.

Budući da se neverbalno ponašanje koristi za izražavanje emocija, pokazivanje stavova, odražavanje osobina ličnosti i poticanje ili mijenjanje verbalne komunikacije neopisivo ga je važno koristiti i u prodaji. Istraživanja upozoravaju na važnost neverbalne komunikacije, naime slušatelj pamti svega deset posto onog što se govori, 40 posto kako se govori, a 50 posto se odnosi na dojam koji ostavlja govornik.

Razliku između prodaje i marketinga, dvije discipline koje su potpuno oprečne važno je znati zbog aktivnosti koje neki brend može provoditi u kontekstu zadovoljavanja svojih poslovnih ciljeva.

Poduzetnici su čuli i kako digitalni marketing može biti u službi njihovog poslovnog uspjeha i kako se učinkovito i povoljno oglašavati na Googleu i Facebooku. S obzirom na činjenicu da je on danas gotovo je postao obveza važno je naučiti kako upravljati „digitalijom“ brenda ako niste ekspert na tom polju. Digitalni marketing je učinkovit i isplativ alat koji vam može omogućiti da s korisnicima ostvarite komunikaciju o kakvoj je marketinška struka oduvijek sanjala – direktnu i dvosmjernu.

Još jedan pomoćnik koji radi u službi poduzetnika su i Cloud usluge zahvaljujući kojima je ured tamo gdje ste vi. Na predavanju su saznali koliko je cloud siguran, dostupan i kako može smanjiti troškove poslovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close