Europskim novcem 42 nezaposlenih educirat će za wellness i spa terapeuta

Autor: Lucija Špiljak , 10. kolovoz 2020. u 21:59
Edukacija je besplatna, predavanja kreću u prvoj polovici rujna, a održavat će se triput tjedno u razdoblju od tri mjeseca.FOTOLIA

Program se sastoji od četiri tehnike masaže – aromamasaža, ayurvedska masaža, klasična masaža i masaža stopala.

Nova stručnost, nova budućnost naziv je novog edukacijskog programa zagrebačke Ustanove za obrazovanje odraslih Galbanum, u sklopu kojeg će od rujna ove godine, uz potporu Europskog socijalnog fonda, besplatno educirati 42 osobe za wellness i spa terapeuta.

Stipendija u vrijednosti 18.200 kuna dostupna je za 32 mlađe nezaposlene osobe ispod 25 godina, osigurano je pet stipendija za starije od 54 godine te pet stipendija za osobe s invaliditetom. Kako navode iz Učilišta Galbanum, svrha najnovijeg projekta je odgovoriti na društvene potrebe ranjivih skupina i integrirati ih na tržište rada u sektoru turizma. Edukacija je besplatna, predavanja kreću u prvoj polovici rujna, a održavat će se triput tjedno u razdoblju od tri mjeseca.

18.200 kuna

stipendija koju uz pomoć Europskog socijalnog fonda osigurava Ustanov za obrazovanje odraslih Galbanum

Program se sastoji od četiri tehnike masaže – aromamasaža, ayurvedska masaža, klasična masaža i masaža stopala. Svaki polaznik također dobiva edukaciju iz tzv. soft skills, vještina izvan tehničkog područja koje su važne za uslužne djelatnosti. Uvjeti za prijave su završena srednja škola te status nezaposlene osobe do 25 godina, status nezaposlene osobe iznad 54 godine ili nezaposlena osoba s invaliditetom. Zainteresirani se mogu prijaviti do 31. kolovoza 2020. godine putem weba https://novastrucnost-novabuducnost.galbanum.hr ili putem maila info@galbanum.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close