Anamaria Laslo godinama je radila velikoj putničkoj agenciji, a onda se odlučila osamostaliti i pokrenuti tvrtku koja razvija i promovira bezglutenski način života. U travnju prošle godine u Poreču osnovala je tvrtku Abeona j.d.o.o. koja se bavi radionicama kuhanja bez glutena, organiziranjem gastro tura i izleta, savjetovanjima o bezglutenskoj dijeti te edukacijama za ugostiteljske objekte. U pripremi je i prodaja svježih bezglutenskih proizvoda po narudžbi.
"Radila sam 16 godina u jednoj velikoj incoming putničkoj agenciji kojoj je jedna od glavnih djelatnosti bila ground servis velikim turoperatorima. Zapravo sam prošla sve poslove i pozicije osim računovodstvenih i šefovskih. Agenciju je kupila jedna hrvatska korporacija, došlo je do velikih promjena koje se meni jednostavno više nisu sviđale pa sam dala otkaz. Više nisam mogla zamisliti da imam šefa pa sam shvatila da je vrijeme da se osamostalim", obrazložila nam je Anamaria Laslo svoju odluku o pokretanju tvrtke.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu