Besplatno saznajte sve tajne i trendove uspješnog digitalnog marketinga!

Autor: PD i VL native tim , 31. svibanj 2018. u 22:00
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Uspješnost pojedine tvrtke mjeri se i njezinom uspješnom strateškom provedbom digitalnog marketinga jer im on pomaže u ostvarenju većih prihoda.

Digitalni marketing u službi poslovnog uspjeha" tema je trosatne interaktivne radionice koja će se 13. lipnja za sve zainteresirane poduzetnike održati na Poslovnom uzletu u Ivancu, u organizaciji Poslovnog dnevnika i Večernjeg lista.

Ovaj aktualan i zanimljiv workshop, namijenjen je svima, bez obzira jesu li već dugo u biznisu ili su tek pokrenuli  vlastitu tvrtku ili obrt.

Digitalni marketing jedan je od najvažnijih faktora uspješnosti svake tvrtke, bez obzira na njezinu veličinu ili vrstu djelatnosti kojom se bavi.  S obzirom na to da mu je cilj stvaranje, jačanje i održavanje veza između tvrtke, njezinig proizvoda i usluga i korisnika,digitalni marketing je i pametna investicija za unaprjeđivanje biznisa. 

Ekonomičniji je od tradicionalnog marketinga, pomaže tvrtkama da ostvare veće prihode, uvelike olakšava interakciju s ciljnom publikom i stvara povjerenje kod potrošača. Svi poduzetnici koji će 13. lipnja doći na interaktivni digitalni workshop u Ivanac, moći će naučiti ili proširiti svoje postojeće znanje odgovorima na pitanja poput onih kako iskoristiti moć digitalnog marketinga za postizanje konkretnog cilja, kako odabrati najefikasnije alate te kako se učinkovito i povoljno oglašavati na Google-u i Facebook-u. 

Sve tajne uspješnog digitalnog marketinga otkrit će im uspješni marketinški stručnjak Ivan Filipčić, vlasnik "A2Z solutions" agencije za digitalni marketing.

Radionica će se održati u Hotelu Orion (Horvatsko 28) u 14:30 sati.

Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu najavu na poslovni.hr/ivanec2018.

New Report

Close