Bernarda Cecelja i Gabrić odlikovani za životno djelo

Autor: Lucija Špiljak , 25. studeni 2018. u 22:00
Denis Sušac (Mono) najbolji kod malih tvrtki/Davor Javorović/PIXSELL

Tradicionalni Cromin izbor ukazao na dolazak nove generacije šefova i tvrtki, a odano je i priznanje najiskusnijima.

Strukovno priznanje i prestižnu nagradu Menadžer godine, koju od 1992. dodjeljuje Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika Croma, osvojilo je 15 menadžera i poduzetnika u devet kategorija, nakon tri kruga žiriranja.

Ove godine stigle su 93 nominacije. Dobitnici za velika poduzeća su Josip Faltera iz tvrtke DI Spačva i Željko Mandarić iz tvrtke Manšped, za srednja poduzeća Danijel Zadjelović iz tvrtke Lipik Glas i Mato Vladić iz tvrtke Decospan Mato Furnir, a za mala poduzeća Denis Sušac iz tvrtke Mono.

Nagradu za mladog menadžera dobio je Miroslav Petek iz Elektrocentra Petek, za javna poduzeća Mate Botica iz Odašiljača i veza te Lovorko Gržac iz tvrtke Eko-Murvica, dok je nagradu za inozemna poduzeća osvojio Boris Antolovič iz Petrola. Poduzetnici godine su Mladenka Grgić iz Koncerna Agram u kategoriji velikih, Markica Stanušić iz tvrtke Ancona grupa u kategoriji srednjih i Franjo Toljanić iz PZ Gospoja u kategoriji malih trgovačkih društava.

Najbolji projekt menadžer je Mario Kralj iz tvrtke Hangar 18, dok su za životno djelo nagrađeni Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda te Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Specijalne bolnice za oftamologiju Svjetlost.

"Imamo na čelu uspješnih poduzeća pripadnike nove generacije profesionalnih menadžera te novu vrstu samoniklih obiteljskih poduzeća, koji uspješno svoje brendirane  proizvode ili intelektualne usluge plasiraju na izvozna tržišta i ostvaruju visoko produktivna radna mjesta", stoji u obrazloženju žirija Crome.

Komentirajte prvi

New Report

Close