Oglas za najam stana koji je mnoge iznenadio: ‘Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti’

Autor: Poslovni.hr , 30. kolovoz 2021. u 08:34
Foto: Robert Anic/PIXSELL

‘Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji.’

Na društvenim je mrežama jedan oglas za najam stana potaknuo brojne rasprave nakon što je u njemu navedeno da budući podstanari moraju biti ”samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti”, što oni moraju i potvrditi.

Oglas je osvanuo na jednoj od Facebook grupi PODSTANAR.HR kojeg je objavila mlada Splićanka koja iznajmljuje garsonijeru u zagrebačkoj Dubravi.

– Iznajmljujem garsonijeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grijanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4 katu, zgrada ima dizalo te se nalazi u blizini autobusnog stajališta. Kvart je relativno miran. Cijena je 350 eura plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti. Riječ je o mojim uvjerenjima te ovim putem samo želim napomenuti. Isto tako unaprijed molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja prije braka. Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji. Samo bez suvišnih komentar, hvala, napisala je Splićanka u oglasu.

Komentirajte prvi

New Report

Close