Mirovinsko nastavlja prodavati stanove, evo gdje ga možete kupiti za samo 24.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 19. ožujak 2019. u 10:14
Arhivska fotografija: Marko Jurinec / Pixsell

Ponude će se prikupljati do 5. travnja.

Nakon natječaja u rujnu kada se prodavalo 39 stanova za početnu cijenu već od 24.000 pa sve do četvrt milijuna kuna, objavljena su još dva. Tako je HZMO u siječnju na prodaju dao 41 stan, od čega je interes iskazan tek za polovinom njih, a od ovoga mjeseca u prodaji su nove nekretnine.

Kako piše mirovina.hr, natječaj je ovoga puta raspisan za 32 stana na području Karlovca, Koprivnice (Glogovac, Lepavina…), Osijeka, Pakraca, Siska… Početne cijene i ovoga se puta kreću od samo 24.000 kuna za manji stan od 34 četvorna metra u Lepavini pa do čak pola milijuna kuna za najskuplju nekretninu od 66 kvadrata, a  koja se nalazi u Puli.

Stanovi se prodaju po principu “viđeno-kupljeno”, kupac je onaj čija je ponuda najveća, a svi ponuditelji moraju platiti jamčevinu u iznosu od 10 posto početne vrijednosti stana. Mirovinsko je popis stanova objavilo i na svojim internetskim stranicama, za njih fotografije ne postoje, no moguć je njihov obilazak uz prethodnu najavu. Ponude će se prikupljati do 5. travnja.

Komentirajte prvi

New Report

Close