Cijena najma za ovu lokaciju iznosi 20 kuna po ‘kvadratu’

Autor: Poslovni.hr , 15. svibanj 2013. u 16:08
Novi Jelkovec; Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) objavit će sutra u sredstvima javnog priopćavanja javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam novoizgrađenih, neprodanih stanova u vlasništvu APN-a.

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) objavit će sutra  u sredstvima javnog priopćavanja javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam novoizgrađenih, neprodanih stanova u vlasništvu APN-a.

 Riječ je o 86 stanova , 112 garaža te 370 garažnih mjesta koji se nalaze na teritoriju cijele  RH. Najveći broj stanova , 78, je na lokaciji Novi Jelkovec, Sesvete.

Cijena najma za tu lokaciju iznosi 20kn/m2, a riječ je o stanovima površine veće od 70 m2. Primjerice, za stan od 73 m2, s cijenom od 20 kn/m2,mjesečni će najam iznositi 1460 kn. Najmoprimcu se jamči nepromjenjiva visina najma tri godine, ali i kupoprodajne cijene – ukoliko se odluči na kupovinu  nekretnine unutar tri godine. Pri tome će mu  cijeli iznos uplaćene najamnine umanjiti kupoprodajnu cijenu.

Sve dodatne  informacije mogu se naći na www.apn.hr.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close