Alba – obrt za informatiku i marketing

Autor: Sponzorirani članak , 10. prosinac 2014. u 09:57
ALBA

Često u ponudi prilikom izrade web stranica ili kampanja putem Google AdWordsa ili Facebooka poklanjaju i oglašavanje na njihovim portalima

Internet tehnologijom se bavimo od pionirskih dana Interneta u RH. Još 1999. godine smo započeli sa izradom prvih web stranica, koje danas postoje samo u našoj arhivi i super ih je s vremena na vrijeme pogledati i prisjetiti se tih dana i tadašnjih mogućnosti. Pri tom prvom susretu je nastala i velika ljubav prema toj tehnologiji koja nas i do dan danas drži i svaku web stranicu koju radimo, radimo s velikom ljubavlju. ali i sa velikom odgovornošću prema klijentu i njegovim očekivanjima.

Obrt za informatiku i marketing Alba je nastala 2007. godine kao odvojena cjelina jednog drugog poduzeća koji se od ranih '90 bavi računalima, informatikom i marketingom, a izradom web stranica i sa Optimizacijom Internet stranica za tražilice od 1999. godine. Pojavom boljih, bržih tražilica pojavljivanjem Googla i drugih portala i Internet marketingom.

Osnivanjem Albe specijalizirali smo se za marketing, Internet marketing i izradu Internet stranica te njihovu optimizaciju (tzv. SEO). Uz sve probleme s kojima se susrećemo u ovih nekoliko godina kad je gospodarstvo na koljenima mi smo iz godine u godinu rasli i stvarali sve više i više novih projekata. Za svaki projekt jamčimo sa odgovornošću, povjerenjem i  kvalitetom, a u slučaju da je klijent nezadovoljan, jamčimo sa povratom uloženih sredstava. U posljednjih 7 godina imamo preko 250 napravljenih projekata i sa ponosom mogu reći da nije bilo niti jedne reklamacije odnosno zahtjeva za povratom sredstava. Mislim da je osim broja napravljenih web stranica i ova činjenica dovoljan dokaz o kvaliteti i odgovornosti s kojom pristupamo svim našim klijentima.

Za nas je svaki klijent naš poslovni partner pa i više od toga, jer naša dodirna točka nije samo Internet stranica već i obostrana preporuka i širenje poslovnih krugova.

Pored izrade Internet stranica tu je i naša druga djelatnost – marketing i Internet marketing. Internet oglašavanje je svakako područje koje je u porastu, no pored toga klijentima možemo ponuditi i neke od informativnih portala u našoj mreži o kojima svakodnevno vodimo brigu.

Često u našoj ponudi prilikom izrade web stranica ili kampanja putem Google AdWordsa ili Facebooka poklanjamo i oglašavanje na našim portalima, kako bi pomogli klijentima što prije podići posjetu Internet stranica. Nije li to cool? J

Pored izrade web shopova, Internet stranica, portala itd, bavimo se još i grafičkom pripremom, izradom vizualnih identiteta, ali i izradom računalnih aplikacija.

Rastom mobilne tehnologije smo uveli i izradu aplikacija za mobilne uređaje te do danas imamo nekoliko individualnih rješenja koja pomažu poduzećima u rješavanju određenih zadataka.

Svake godine povećavamo našu djelatnost na neka nova područja, pa smo tako ove godine počeli nuditi i audio i video produkciju te 3D modeliranje.

Za sljedeću se godinu pripremamo proširiti na još neka područja, ali o tome kad za to bude vrijeme.

Uz velik krug naših klijenata, te uz uistinu velik krug naših poslovnih suradnika s kojima imamo dugogodišnju i izuzetno dobru suradnju, za nas nema zadatka kojeg nismo u mogućnosti sprovesti u djelo. Naši radovi su jamstvo ozbiljnog i odgovornog posla i odnosa prema njemu u što su se uvjerili naši klijenti koji nam se dosta često jave sa pritužbama na prethodne „webmastere“, a u suradnji sa nama vraća im se povjerenje zbog dobre komunikacije odnosa uloženog i dobivenog.

Za kraj bih dodao samo da je i dalje dobro osmišljena i napravljena Internet stranica najjeftinija reklama!

Iskoristio bih priliku te našim poslovnim partnerima, svim čitateljima i djelatnicima poslovni.hr želimo sretne blagdane i uspješniju 2015 godinu!

 

www.alba-marketing.hr
 

New Report

Close