Zagreb dobiva jedinstveni prostor u regiji, nekoliko investitora ulažu 4 milijuna eura

Autor: Marija Crnjak , 15. rujan 2020. u 07:42
Prostori zajedničkih ureda na Zavrtnici vrijede 4 milijuna eura, obuhvaćau i konferencijsku dvoranu, kino-teatar, multimedijske sobe, kafić, restoran... Foto: PD

Wespa spaces će tržištu ponuditi i prostor za evente, konferencijsku dvoranu na 350 kvadrata, uz koju se nalazi kino-teatar i multimedijske sobe, te relax lobby, kafić i restoran.

Zagreb na jesen na Zavrtnici dobiva novi coworking prostor, Wespa spaces, zajednički projekt nekoliko investitora koji u njega planiraju uložiti 4 milijuna eura, te stvoriti najkonkurentniji coworking prostor u regiji. Osnivači tvrtke Nikola Perković, Lovro Petrač, Filip Duvnjak i Amir Babović prijatelji su i kolege na više projekata i dolaze iz različitih industrija, od upravljanja poslovanjem, preko IT-a do upravljanja nekretninama, a veže ih blokchain zajednica. Sve to smatraju važnim za uspjeh projekta poput coworking huba, koji kombinira tehnologiju i tradicionalni nekretninski posao.

“Prostor smo osmislili na temelju vlastitih iskustava s konceptom kampusa, gdje sve potrebno za rad, odmor i igru na jednom mjestu, omogućava kreativan i produktivan radni dan. Prostor nudi mnoge prilike da se radni dan provede jednako učinkovito kroz njegovu cjelinu koristeći kuhinje, relax zone, restoran, caffe, medijske sobe ili čak kino-teater i u budućnosti krov, pojašnjavaju nam iz Wespe.

Wespa spaces će tržištu ponuditi i prostor za evente, konferencijsku dvoranu na 350 kvadrata, uz koju se nalazi kino-teatar i multimedijske sobe, te relax lobby, kafić i restoran. “Nadamo se postati pozornica za kreativne ideje kojima se prostor može staviti u funkciju za potrebe poslovnih evenata, događanja i zabavnog sadržaja, kako za članove, tako za goste i partnere”, zaključuju u Wespi.

Komentirajte prvi

New Report

Close