Viralni trik za odmagljivanje stakla u autu uštedjet će vam 15 minuta svakog jutra

Autor: Poslovni.hr , 30. siječanj 2023. u 11:37
Foto: Unsplash

Vozači su zapanjeni koliko je ideja ustvari jednostavna i efektna.

Sjedenje u automobilu  i čekanje da se vaš prozori odmagle može biti tako frustrirajuće, pogotovo kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena da očistite vjetrobransko staklo. TikTokom se širi jednostavan trik koji pomaže u odmagljivanju automobilskog stakla, piše Index. Vozači su zapanjeni koliko je ideja ustvari jednostavna i efektna.

Trik za odmagljivanje prozora

“Zamagljeni prozori? Nema problema – isprobajte ovaj trikk!” podijelila je jedna automobilska tvrtka na svom TikTok profilu objašnjavajući nekoliko koraka koje treba slijediti.

Prvi korak je uključiti grijač na maksimalnu temperaturu kako biste osigurali da što više topline ide prema vašim prozorima. Zatim uključite klima uređaj koji će isušiti zrak u automobilu, a upravo to je ključni korak za brzo čišćenje vjetrobranskog stakla.

Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju zraka. Ovaj se gumb često može pronaći kao ikona automobila sa strelicom okrenutom unatrag. Sve što sada trebate je mrvicu otvoriti prozore i vaš vjetrobran mora biti čist.

Vozači su impresionirani

Vozači su prilično impresionirani videom, a jedan je TiktToker priznao da se borio s ovim problemom kad je naišao na snimku koja mu je pomogla: “Imali smo ovaj problem i TikTok je došao u pomoć”, napisao je.

“Vauuuu, moram ovo probati”, “Odličan savjet!”i “Ova ideja je tako korisna” samo su neki od komentara vozača.

Komentirajte prvi

New Report

Close