Uskoro se otvara CineStar u Slavonskom brodu

Autor: Poslovni.hr , 02. travanj 2013. u 10:23
Cinestar

CineStar Slavonski Brod u potpunosti je digitalizirano kino s četiri dvorane od kojih su tri opremljene RealD 3D tehnologijom.

CineStar Slavonski Brod, prvi multipleks u Brodsko-posavskoj županiji, svečano se otvara 11. travnja u 17:30 sati u sklopu trgovačkog centra City Colosseum, priopćeno je iz Blitz Cinestara. Prve projekcije za javnost kreću od petka 12. travnja od 11 sati. CineStar Slavonski Brod jedanaesti je multipleks CineStar u Hrvatskoj, dvanaesti ukupno uz CineStar Mostar, i otvara se u godini kada tvrtka slavi 10. godišnjicu.

CineStar Slavonski Brod u potpunosti je digitalizirano kino s četiri dvorane od kojih su tri opremljene RealD 3D tehnologijom. CineStar će i publici u Slavonskom Brodu predstaviti kino dvoranu CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 metara četvornih, stoji u priopćenju.

Ukupan kapacitet kina je 511 mjesta, od toga 410 regularnih sjedala, 96 VIP sjedala i 5 mjesta za invalide. U CineStaru Slavonski Brod prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje.

Komentirajte prvi

New Report

Close