Upoznajte premium projekte i lidere koji mijenjaju Hrvatsku i regiju

Autor: Promo , 08. studeni 2022. u 14:15
Foto: ALS

Premium regionalna business konferencija Adria Luxury Summit po četvrti put će s održati 10. studenoga 2022. u hotelu Esplanade u Zagrebu. Adria Luxury Summit okuplja lidere u segmentu luxury industrije i premium biznisa te je idealno mjesto za upoznavanje budućnosti luksuzne industrije, otkrivanje novih poslovnih prilika i networking

Kako heritage brendovi postaju relevantni brendovi za budućnost, inovativni lideri i vizije koje podižu razinu usluge u Hrvatskoj i regiji, premium projekti u turizmu i nišnim biznis segmentima koji čine razliku, kibernetička sigurnost kao ključno pitanje opstojnosti globalnog i regionalnog poslovanja – neke su od tema kojima se bavi jedinstvena premium konferencija Adria Luxury Summit koja će se u četvrtak, 10. studenoga, po četvrti put održati u Zagrebu.

Projekti dolaze i prolaze, no ostaju oni s vizijom. Ključno je pitanje kako dosegnuti visoko podignutu ljestvicu razvoja proizvoda i usluga. Iza game changing projekata i inovacija koje mijenjaju ustaljene postavke djelovanja te iskustvo izbirljivih krajnjih korisnika – kriju se ljudi s vizijom. Predavači i gosti Adria Luxury Summita 2022. lideri su čiji mindset i projekti mijenjaju vizuru okruženja u kojem djeluju – rukovoditelji, investitori, poduzetnici i kreativci iz premium segmenata koji uključuju kreiranje, prodaju i investicije u high-end proizvode, usluge i iskustva.

Foto: ALS

Među zanimljivim panelima ističe se Meet the Leader one-one-one ‘Što bi napravio Davor Štern’ s energetskim stručnjakom, biznis konzultantom i nekadašnjim ministrom gospodarstva Davorom Šternom koji će govoriti o success mindsetu koji ga je održao u vrhu poslovne zajednice, o najvećem luksuzu danas – energetici – te o svojim uspješnim projektima, ali i onima koji nikada nisu zaživjeli.

Među govornicima 4. Adria Luxury Summita su Nikola Dujmović (Predsjednik Uprave, Span) i Andrej Grubišić (Managing Partner, Grubišić i partneri), Davor Štern (energetski stručnjak i bivši ministar gospodarstva), Klara Šoštarić (General Manager, Lopud1483), Goran Morović (poduzetnik i vlasnik hotela NAI 3.3), Ariana Vela (Avalant), Iva Rogović Lekić (CEO, Marsh Croatia), Rudolf Štefan (Michelin chef, Pelegrini Šibenik), Davor Bruketa (direktor i suvlasnik kreativne agencije Bruketa&Žinić&Grey), Slavija Jačan Obratov (direktorica Sektora za upravljanje destinacijom i podršku razvoju ponude, HTZ), Vedran Blagus (Investment Manager, South Central Ventures), Ivana Barišić (Nutrilife Centar i WelleCo Hrvatska), Ivanka Mabić Gagić (izvršna direktorica, Httpool Hrvatska), Marko Fratrić (konzultant u automobilskoj industriji), Renata Nevidal (suvlasnica agencije Globtour Event i članica SITE Society for Incentive Travel Excellence) i Matej Frntić (voditelj prodaje Porsche Centar Zagreb).

Budite dio jedinstvene premium konferencija Adria Luxury Summit u Zagrebu, informacije o kotizacijama pronađite na www.adrialuxurysociety.com

New Report

Close