U ovoj hrvatskoj tvrtki sve zaposlenice danas dobile slobodan dan

Autor: Poslovni.hr , 08. ožujak 2021. u 11:37
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

‘Ideja je da za Dan žena ne moramo raditi ništa ako ne želimo, a odluka je na svakoj od nas’.

Sve zaposlenice Combisa dobile su slobodan dan povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 8. ožujka. “Svi znamo kako je teško naći vrijeme za sebe uz brojne poslovne i obiteljske obaveze. Imajući to na umu, kao i naša zalaganja u sklopu Saveza za rodnu ravnopravnost ove godine smo kolegicama za Dan žena omogućili da kroz slobodan dan i posebno pripremljeni znak pažnje uzmu mali predah za sebe.

Ideja je da za Dan žena ne moramo raditi ništa ako ne želimo, a odluka je na svakoj od nas”, rekla je Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija u Combisu.

Kako piše ICT Business, prema anketi među ženama u Combisu ova inicijativa je odličan potez, a u budućim projektima žene priželjkuju druženje u prirodi, sport i edukacije. Na tragu ankete, u utorak, 9. ožujka, za žene u Combisu održat će se i webinar ‘Neka bude jednostavno’ na kojem će biti riječi o izazovima ravnoteže privatnog i poslovnog života, odnosno odgovoriti na pitanje kako imati sve, a da ne žrtvujemo sebe, kako ojačati samopoštovanje i ljubaznost prema nama samima.

Komentirajte prvi

New Report

Close