Trik koji uklanja neugodne mirise iz perilice rublja, a trebate samo dva sastojka

Autor: Poslovni.hr , 25. svibanj 2023. u 10:35
Foto: Pixabay

Ljubiteljica trikova za čišćenje ima odličan savjet za ‘spa tretman’ perilice za rublje.

Ljubiteljica trikova za čišćenje ima odličan savjet za ‘spa tretman’ perilice za rublje. Pomoću njezinog trika, perilica će uz dva jednostavna sastojka iz vašeg doma ponovno zamirisat, prenosi 24sata.

Stručnjakinja za čišćenje ima odličan savjet koji pomaže da perilica ponovno miriše svježe.

Ljubiteljica trikova za čišćenje Babs pokazuje kako dva kućna sastojka mogu pomoći u sprječavanju neugodnih mirisa perilice rublja.

“Jeste li ikada zaboravili ostavili mokro rublje u perilici preko noći i sljedeći dan pronašli smrdljivu perilicu”, pitala je pratitelje.

Babs otkriva da je rješenje za ‘spa tretman’ perilice rublja jednostavno – limun i pasta za zube. Nakon što je uklonila hrpu rublja iz svoje mašine, Babs ubacuje prepolovljen limun s malo paste za zube na svakoj polovici.

Napominje kako je dovoljna otprilike jedna žlica paste za zube. “Samo stavite obje polovice limuna u perilicu rublja i pokrenite ju. I to je to”, savjetuje.

Zgodan savjet nudi jeftinu alternativu ponudi supermarketa. “Zapamtite, možete kupiti ona skupa sredstva za čišćenje perilice rublja. Ili možete napraviti svoj vlastiti”, zaključuje Babs.

“Kako znaš sve te stvari Babs?!? Genijalno!!!”, poručili su.

“Upravo sam ovo napravio. Tako dobro miriše!”, komentiraju.

“Teta Babs! Hvala na ovome, moj stroj više nema taj čudan miris”, bio je zahvalan jedan od pratitelja.

Komentirajte prvi

New Report

Close