Stan su vam napali mravi? Riješite ih se s proizvodom koji gotovo svi imate u kupaonici…

Autor: Poslovni.hr , 03. svibanj 2022. u 14:51
FOTO: Unsplash

Nekoliko godina zaredom sam u svibnju posipala oko mjesta na kojima mravi uđu u stan i već sam godinama mirna, napisala je korisnica.

Svi volimo uživati u lijepom vremenu, no s jačim zrakama sunca obično dolaze i brojni kukci poput dosadnih mušica ili mravi koji se najčešće nastane u kuhinji. Ako poput mnogih izbjegavate koristiti skupa i štetna komercijalna sredstva za ubijanje insekata, obožavatelji popularne ‘kraljice čišćenja’ Mrs. Hinch imaju rješenje koje će vas koštati samo par kuna.

Na Facebook grupi koja okuplja fanove gospođe Hinch jedna je korisnica napisala da sve što trebate da se riješite mravi vjerojatno već imate u svom kupaonskom ormariću; a riječ je o puderu u prahu ili talku, prenosi Večernji list.

– Talk protiv mravi mi je jedno od dražih otkrića! Stvarno djeluje! – napisala je. Objasnila je i da ga je nekoliko godina zaredom u svibnju posipala oko mjesta na kojima uđu u stan, a sada je par godina mirna.

– Može se koristiti bilo kakav talk – dodao je jedan korisnik.

Treći je podijelio: “Ja pospem talk oko ulaznih vrata i djeluje!”

A kako bi se na dulje vrijeme spriječio dolazak mravi, korisnici kažu da talk pospu i po pragovima i prozorskim daskama.

– Od kad to radim nemam problema s mravima! – napisao je jedan, prenosi Mirror.

Komentirajte prvi

New Report

Close