Prognoza vremena za idući tjedan: ‘Malo proljeće’ razveselit će mnoge

Autor: Poslovni.hr/Hina , 12. veljača 2023. u 11:33
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Mjestimice je magla moguća i na sjevernom Jadranu.

Vrijeme će danas biti promjenljivo oblačno. Poslijepodne se očekuje razvedravanje sa sjeverozapada. Na Jadranu djelomice sunčano uz buru, koja će u noći na ponedjeljak slabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 5 do 10°C, na obali i otocima između 10 i 15°C, javlja N1.

U ponedjeljak djelomice sunčano uz mogućnost jutarnje magle u unutrašnjosti. Na Jadranu će bura skrenuti na sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature u unutrašnjosti od -1 do 4°C na Jadranu od 4 do 6°C a na otocima oko 8°C. Najviše dnevne temperature u unutrašnjosti od 5 do 10°C a na Jadranu do 15°C.

U nastavku tjedna prognozira najavljuje suho i sunčano vrijeme uz jutarnju maglu u unutrašnjosti. Mjestimice je magla moguća i na sjevernom Jadranu. Temperature zraka u porastu tako da će minimalne biti od 1 do 4, a maksimalne od 5 do 10°C. Na Jadranu bura u smirivanju i zapuhat će sjeverozapadnjak. Temperature zraka su u porastu tako da će minimalne temperature biti od 6 do 9°C. Najviše dnevne oko 13°C.

Komentirajte prvi

New Report

Close