Portonovi je novo omiljeno turističko odredište sve većem broju inozemnih turista

Autor: Promo , 02. kolovoz 2022. u 06:33
Foto: Resort Portonovi

Velik broj domaćih i inozemnih gostiju, uz popunjene kapacitete, potvrđuje kako je Boki nedostajalo luksuzno naselje koje nudi nekretnine vrhunske kvalitete, ali i istinsko mediteransko ozračje.

Resort Portonovi tijekom ove sezone pozicionirao se kao jedno od najaktualnijih i najposjećenijih odredišta na crnogorskom primorju. Velik broj domaćih i inozemnih gostiju, uz popunjene kapacitete, potvrđuje kako je Boki nedostajalo luksuzno naselje koje nudi nekretnine vrhunske kvalitete, ali i istinsko mediteransko ozračje.

Jedan vikend proveden u resortu Portonovi prava je oaza za sva čula. Sve nekretnine u ponudi odlikuju se najnovijom tehnologijom, prostranošću i obiljem sunčeve svjetlosti, a kroz prozore i s balkona pruža se predivan pogled na brda Boke Kotorske. Apartmani se istodobno mogu pohvaliti i kako su opremljeni prema posljednjim trendovima unutrašnjeg uređenja, stoga pružaju osjećaj luksuza i sofisticiranog stila već na prvi pogled. Investitori su mislili na svaki detalj kako bi kupcima nekretnina pružili najbolji mogući ugođaj. Jedna je od pogodnosti i to što se kupci mogu useliti u već opremljene stanove tek nekoliko dana poslije potpisivanja ugovora. Velik je broj kupaca stoga već ovoga ljeta potpisao ugovor o kupnji stana i gosti uvelike uživaju u ljetu koje provode u tom luksuznom naselju.

Dodatnu vrijednost pri kupnji nekretnine u naselju Portonovi pruža i bogata ponuda restorana, kafića ili trgovina s odjećom visoke mode, ali i bogat program događanja koji čine život u resortu sličnim brojnim usporedivim naseljima diljem Mediterana. Resort je posebno privlačan hedonistima i ljubiteljima jela iz različitih svjetskih kuhinja – od bliskoistočne do talijanske. Ponuda jela unutar resorta Portonovi prati dostignutu razinu luksuza, pa će svi koji se odluče ručati u jednom od restorana dobiti savršeno pripremljena jela koja ih neće ostaviti ravnodušnim.

Posebno je zanimljivo koliko interesa inozemnih turista pobuđuje Portonovi. Značajan broj vraća se u resort i po nekoliko puta, a i popriličan je broj nekretnina već u vlasništvu stranih državljana. Ovom dijelu Jadrana svakako je nedostajalo jedno luksuzno naselje, što je i dobar pokazatelj za daljnje investicije u slične projekte.

Nakon završene prve faze projekta, investitori najavljuju kako bi, u skladu s potrebama tog dijela Crne Gore i jadranske obale, moglo doći i do širenja resorta, pa se očekuje još nekretnina, širenje ponude i poboljšana atraktivnost cijelog projekta.

Za više informacija o stambenim jedinicama pišite na enquiries@portonovi.com ili saznajte više na poveznici.

Za rezerviranje smještaja pišite na stay@portonovi.com ili rezervirajte smještaj online.

Za informacije o predstojećim događanjima pišite na events@portonovi.com.

New Report

Close