Podravka i Medveščak pozivaju na ‘Ružičastu utakmicu’ zagrebačkih Medvjeda

Autor: Poslovni.hr , 29. listopad 2015. u 13:15
Foto: Press

PODRAVKA i KHL MEDVEŠČAK Zagreb s posebnim zadovoljstvom pozivaju Vas na ‘Ružičastu utakmicu’ zagrebačkih Medvjeda: KHL MEDVEŠČAK ZAGREB – LADA TOGLIATTI u Ledenoj dvorani Doma sportova
u petak, 30.10.2015. u 18:30 sati.

Po drugi puta u klupskoj povijesti, hokejaši zagrebačkog Medveščaka promijeniti će svoju tradicionalnu plavu boju dresa u ružičastu povodom kampanje koju zajedno provode Podravka i zagrebački Medvjedi u mjesecu listopadu, u sklopu akcije protiv raka dojke.

Ružičasti dresovi igrača Medveščaka, kao i ružičasti pakovi sa zagrijavanja za Ružičastu utakmicu, bit će od prve minute utakmice ponuđeni na humanitarnu licitaciju. Prihod od licitacije, koja završava 2. studenog, biti će u cijelosti doniran Udruzi SVE ZA NJU!

Za okrijepu igrača, ali i svih navijača pobrinuti će se Podravkini promotori kulinarstva koji će posebno za ovu prigodu pripremiti ružičaste Dolcela muffine i Podravka čajeve. 

Informacije o utakmici i licitaciji potražite na:

http://www.medvescak.com/khl/budi-dio-ruzicastog-spektakla-no2031

http://www.medvescak.com/khl/kako-licitirati-za-ruzicasti-dres-i-pak-medvescaka-no2030

Zbog organizacije parkirnih i press mjesta dolazak treba potvrditi do 30. listopada najkasnije do 14:00 sati na press@medvescak.com.

Komentirajte prvi

New Report

Close