Josip Vorić, poznatiji kao Bepo i njegova supruga Karmen, vlasnici Konobe i pizzerije Aquarius u Bujama u Istri koristeći autohtone i vlastite namirnice stvaraju jela kojima sve više privlače goste, kako strane tako i domaće. Ono što oni rade drugačije i po čemu su poznati je briga o namirnicama, a kako bismo njegov koncept shvatili vlasnik konobe poveo je grupu novinara na putovanje Istrom.
Ideja je bila da upoznamo namirnice te vidimo kako i gdje nastaje ono što on koristi u kuhinji u svojoj konobi.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu