Piknik s ekspertima za komunikacije u perivoju Maksimira

Autor: Marta Duić , 11. lipanj 2020. u 21:59
Druženje je zakazano za 16. i 17. lipnja

Piknik je prilika za čuti i Thijsa Launspacha, psihologa specijaliziranog za burn-out, upravljanje stresom i kulturu milenijalaca

Dok čekamo Dane komunikacija krajem listopada u Rovinju, organizatori festivala predstavili su DK Piknik by Jamnica Botanica te sudionicima Dana komunikacija ponudili priliku za druženje s kolegama, razmjenjivanje dojmova i uživanje u kvalitetnim sadržajima.

Piknik u maksimirskom zelenilu ugostit će šest međunarodnih predavača te niz domaćih stručnjaka. Predavanje na DK Pikniku by Jamnica Botanica u Maksimirskom perivoju 16. i 17. lipnja u after-work terminu održat će Ben Hammersley, futurist i vizionar koji je izumio riječ ‘podcast’ i čiji su kognitivni alati brojnim svjetskim tvrtkama pomogli ostvariti procvat na tržištu.

Uz njega, sudjelovanje je potvrdio i prijatelj Dana komunikacija Sir Martin Sorrell koji će u razgovoru s Davorom Bruketom otkriti kako izvući biznis iz krize.

Piknik je prilika za čuti i Thijsa Launspacha, psihologa specijaliziranog za burn-out, upravljanje stresom i kulturu milenijalaca, koji će otkriti kako izvući biznis iz krize nam dati savjete kako prevladati emocionalni aspekt korona-krize, dok će stručnjakinja za osobnost Heidi Priebe otkriti kako pronaći inspiraciju za poslovne, ali i privatne pobjede.

Uz ova imena, organizatori će ugostiti i Lisu Targett, generalnu menadžericu Tribea, globalne influencerske platforme, koja će govoriti o budućnosti društvenih mreža u predavanju Influencer marketing for marketers who hate influencer marketing.

Komentirajte prvi

New Report

Close