Perilica rublja vam ostavlja tragove na odjeći? Postoji rješenje i za to

Autor: Poslovni.hr , 17. veljača 2023. u 08:53
Foto: Unsplash

Stručnjakinja za čišćenje Renae, na svom je Tik Toku profilu podijelila zašto vaša odjeća ima pruge nakon što ju operete.

Izvadili ste odjeću iz perilice rublja i otkrili tragove na njoj? Stručnjakinja za čišćenje Renae, na svom je Tik Toku profilu podijelila zašto vaša odjeća ima pruge nakon što ju operete. Naime, objasnila je da je to uobičajeni znak nakupljanja deterdženta u perilici.

Osim toga, upozorila je i na daljnje simptome nakupljanja deterdženta u vašem uređaju. Kako kaže, obratite pažnju ako vaša odjeća zaudara na plijesan, ako perilica ne isušuje vodu ili se ne vrti kako treba. Ako ti simptomi traju dovoljno dugo, mogu nagrizati dijelove perilice rublja i uzrokovati curenje, piše The Sun.

Kako se to ne bi dogodilo, Renae savjetuje da koristite sredstvo za čišćenje perilice rublja barem jednom mjesečno, te obavezno koristite pravu količinu deterdženta, odnosno količinu koju preporučuje proizvođač deterdženata. Korisnici Tik Toka u komentarima su joj zahvalili što im je pomogla i podijelila savjete.

“Wow, nisam imao pojma koliko često treba čistiti mašinu. Hvala vam na kontinuiranoj edukaciji”, rekao je jedan gledatelj.

Drugi pratitelj je napisao: “Hvala vam što ste me naučili kako da naš uređaj bude dugotrajan!”

Komentirajte prvi

New Report

Close