Nezaboravna novogodišnja fešta na Otoku sreće

Autor: Objava za medije , 03. siječanj 2018. u 09:32
FOTO: Press

Advent na Rabu obilježila su mnogobrojna događanja, a vrhunac je bio doček Nove godine uz ritmove hitova poznatog glazbenika Petra Graše.

Zabava na Silvestrovo, na najljepšem otočnom Adventu, započela je od jutarnjih sati prikladnim programom i dočekom Nove godine u podne za one najmlađe. U najluđoj noći u godini, ni nešto hladnije vrijeme nije omelo brojne posjetitelje da napune Trg Municipium Arba kako bi mogli uživati u koncertu jednog od najpoznatijih hrvatskih pjevača. Uz pjesme kao što su „Godine prolaze“, „Nevista“, „Moje zlato“ i brojne druge, pjevalo se i plesalo do sitnih noćnih sati. Poznati splitski glazbenik ovim je koncertom svojim obožavateljima još jednom potvrdio da zna pripremiti odličnu zabavu bez obzira na vremenske uvjete.

Magični Advent na Rabu koji je tijekom cijelog prosinca uveseljavao Rabljane i turiste, traje još svega nekoliko dana. Nakon brojnih koncerata i izvedbi, sve koji ovih dana posjete najljepši otočni Advent čekaju klizalište i bogata gastronomska ponuda na Trgu Municipium Arba.

Klizalište koje je prošle godine ugostilo više od tri tisuće klizača i ove godine mnogobrojnim posjetiteljima pruža priliku za uživanje u jednoj od najdražih zimskih aktivnosti na ledu, a  kako bi svi klizači ostali ugrijani, tu su i adventske kućice s ukusnom hranom i toplim napicima.

Svi koji su od početka prosinca prošetali ulicama Raba uživali su u jedinstvenom adventskom ugođaju i nizu iznenađenja. Sveti Nikola, zaštitnik pomoraca, tako je u Rab uplovio brodom, a Djed Božićnjak je na Otok sreće sletio padobranom. Gradom Rabom tijekom Adventa prometovao je i božićno-novogodišnji vlakić, a Rabljani su se pobrinuli i za dobru zabavu i raznovrstan kulturni program koji su obilježili brojni koncerti i predstave uz puno pjesme i plesa. Posebnost blagdana na otoku uz brojne domaće goste iz svih dijelova Hrvatske, prepoznali su i gosti iz inozemstva koji su upravo Rab odabrali za adventsku destinaciju, a najviše ih je bilo iz Italije, Njemačke i Slovenije.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close