Poširani hlap u maslacu od vanilije s karameliziranom mrkvom u soku od naranče, rakovica s mladim graškom i fluid gelom od šafrana, škamp mariniran s medom i citrusima u juhi od limunske trave i kokosa, granita od krastavaca i mente sa želeom od bazge, mousse od grožđa i panna cotta od ružine vodice – to je novi Zinfandel’sov jelovnik koji potpisuje chefica kuhinje zagrebačkog hotela Esplanade Ana Grgić Tomić.
Jelovnik je, kao i uvijek, vrlo inovativan, i kako chefica kaže inspiraciju za kreacije pronalazi u svijetu oko sebe: od svakodnevice i okusa koje voli, preko novih, egzotičnih namirnica koje rado kuša sve do trenutka u kojemu se nalazi, atmosfere i ljudi koji je okružuju.



Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu