Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Najbolji hrvatski kuhari na takmičenju Cro Top 13

Autor: Poslovni dnevnik
14. veljača 2013. u 21:59
Podijeli članak —
Na Velesajmu se održavaju sajmovi hrane i ugostiteljstva/PIX

U sklopu priredbe bit će upriličeno natjecanje najboljih hrvatskih kuhara Cro Top 13.

Najbolji hrvatski kuhari, majstori u pripremanju pizza i slastičari okupili su se na Zagrebačkom velesajmu gdje se održavaju Inga, međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija te Hotel&gastroteh, međunarodni sajam gastronomije, hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

U sklopu priredbe bit će upriličeno natjecanje najboljih hrvatskih kuhara Cro Top 13, a Udruga slastičara Hrvatske prezentira svoj projekt Sretna hrana u sklopu kojeg će u subotu izraditi najveću tortu u državi. Na izložbenom mjestu Hrvatskih otočnih proizvoda predstavljaju se OPG Šimun Marasović iz Visa i Udruga maslinara Postira sa otoka Brača. Slavoniju zastupa mesna industrija As iz Županje, višestruko nagrađivanog majstora kulena, kulenovih seka i kobasica Ilije Jelovića. Zagrebačka i Varaždinska županija predstavit će svoje autohtone kuhinje, a Sirela će održati degustacije. 

Najbolji hrvatski kuhari, majstori u pripremanju pizza i slastičari okupili su se na Zagrebačkom velesajmu gdje se održavaju Inga, međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija te Hotel&gastroteh, međunarodni sajam gastronomije, hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa.

U sklopu priredbe bit će upriličeno natjecanje najboljih hrvatskih kuhara Cro Top 13, a Udruga slastičara Hrvatske prezentira svoj projekt Sretna hrana u sklopu kojeg će u subotu izraditi najveću tortu u državi. Na izložbenom mjestu Hrvatskih otočnih proizvoda predstavljaju se OPG Šimun Marasović iz Visa i Udruga maslinara Postira sa otoka Brača. Slavoniju zastupa mesna industrija As iz Županje, višestruko nagrađivanog majstora kulena, kulenovih seka i kobasica Ilije Jelovića. Zagrebačka i Varaždinska županija predstavit će svoje autohtone kuhinje, a Sirela će održati degustacije. 

Autor: Poslovni dnevnik
14. veljača 2013. u 21:59
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close