Možda ne možete otići na koncert, utakmicu ili jedrenje, ali zato more, rock koncerti i navijači mogu u vaš dnevni boravak

Autor: PD VL native tim , 26. svibanj 2023. u 09:37
Foto: Samsung

Uz nagrađivane Samsung Neo QLED 8K TV i Samsung OLED televizore sve može izgledati bolje, jasnije i moćnije nego uživo!

Obećali ste supružniku da ćete ići na koncert, ali ste se sjetili da baš i niste fan tog benda, a da ste obećanje dali u nekom deliriju? Možete ponuditi bolju alternativu – bolje nego uživo! Kristalno jasna slika, moćan, višedimenzionalan zvuk te pogled iz prvog reda na 77 inčni infinity screen. Vrijeme je da priznate kako ste karte ionako mogli dobili samo za najviši red tribine te se bolje uhvatite pretraživanja YouTube-a na svom Samsung OLED TV-u.

Foto: Samsung

Obećali ste djeci Zoološki vrt, ali pada kiša? Nema problema. Jasna slika i žive boje dovest će pande i žirafe (koje ionako ne mogu kod nas vidjeti uživo) ravno u vašu sobu. Quantum Dot tehnologija u Samsung OLED TV-učinit će čak i stare crtiće u lošijoj rezoluciji da izgledaju novije, ljepše i čišće.

Htjeli ste na utakmicu s frendovima, ali morate ostati čuvati djecu – spas je u zvuku i bojama koje nudi Samsung Neo QLED 8K TV. Umjetnom inteligencijom povećana rezolucija sliku čini jasnijom, boje jačima te izraženijima, a vaša dnevna soba začas se pretvara u VAR sobu. Uz tehnologiju Real Depth Enhancer, koja poboljšava i prilagođava očima percepciju dubine, neće vam promaknuti niti jedno zaleđe niti prekršaj – na, 65, 75 ili čak 85 inča ekrana.

 

Novi Neo QLED 8K i Samsung OLED TV učinit će čuda i po pitanju međugeneracijske trpeljivosti i ljubavi u kući. Postat ćete idol svojim mladim gamerima jer opcija Motion Xcelerator Turbo I Turbo+ nude osjetno poboljšanje pokreta na ekranu, a kašnjenje signala i mutna slika stvar su prošlosti. I stariji, pomalo technology challenged ukućani, bit će mirniji jer ova dva televizora mogu vrlo jednostavno koristiti.

Na doprinosu ekologiji Samsung si može pisati plus i svojim SmartSollarCell daljinskim upravljačem koji dolazi bez baterija koje treba mijenjati i bacati. Može se puniti putem stražnjeg solarnog panela koji upija umjetnu i prirodnu svjetlost, a brža alternativa je USB.

Jedino vas neće izvući od šetnje psa… priznajemo.

Foto: Samsung

No, bez obzira na to, kvalitetu te inovativnost Neo QLED 8K i Samsung OLED TV-a prepoznale su lani prestižne publikacije Expertreviews i Techradar, koje se bave recenzijama, a dodijelile su im gotovo savršen score. Techradar je tako istaknuo da je teško naći bolji LCD TV od Neo QLED 8K TV, dok ga je Expertreviews ocijenio sa pet zvjezdica Samsung OLED TV.

Sadržaj nastao u suradnji sa Samsungom

New Report

Close