Mislila je da ima problema sa susjedima, a onda je dobila odgovor: ‘Tko nije doživio susjede iz najtiših dubina pakla, on nema pojma’

Autor: Poslovni.hr , 11. svibanj 2022. u 09:42
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

‘Moja roba joj je kapala po balkonu…’

U Facebook grupi “Svi mi iz Spinuta” jedna je Splićanka potražila pomoć.

– Ispod mene žive ljudi koji na svaki pomak stolice ili hod po stanu lupaju metlom ili zovu policiju, isto tako i kod zalijevanja cvijeća žale se da im napravimo poplavu. Što napraviti u ovakvoj situaciji? Unaprijed hvala – napisala je ta Splićanka.

Neki su joj rekli da smanji buku, drugi navode će policija shvatiti da se radi o ‘susjedima iz pakla’ i da onda više neće dolaziti, treći se pak hvale da buče, ali da, eto, imaju super-normalne susjede. No, onda se javila jedna gospođa koja je doista imala susjede iz pakla, ali ne u četvrti Spinut već iz četvrti Kman, piše Slobodna Dalmacija.

– Ko nije doživia suside iz najtiših dubina pakla, on nema pojma. Meni su jedni na Kmanu mlatili kad bi išla u WC po noći. Smeta in je vodokotlić. Smetala in je mašina (koju ja nisan čula), pa san robu prala po danu po skupoj struji. Smetalo in je lajanje pasa (koji stvarno ne laje) kad nismo doma, do te mjere da mi se ženska došla žalit kako ju je cili ponediljak ujutro gnjavia lajanjen moj pas. Samo šta san ja taj dan sasvin slučajno bila doma, a pas je bio od nedilje u familje, tako da nije bilo šanse da je čula pasa. A klela mi se u facu. Moja roba joj je kapala po balkonu, pa san je sušila unutra na sušilu, i svejedno joj je iz dnevnoga kapala po balkonu i njenoj robi. Lazanje koje se lade liti na balkonu su joj uznemiravale (!) muža jer zbog gihta ne smi meso pa je nervozan kad mu zamiriše, zapravo joj je sve šta bi se liti čulo iz kužine smetalo. Jer ona ima pravo da je se ne zagađuje mirisima, napisala je Splićanka.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close