Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Autor: Promo
21. prosinac 2019. u 09:54
Podijeli članak —
Foto: Promo

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije, ali okus im je uvijek besprijekorno savršen.

Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite. U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.

Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite. U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.

Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.

Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima. Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Sastojci (za 4 osobe):
1 kg mladih krumpira (veći komadi), 3 žlice maslinova ulja, 1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g), 250 g kremastog sira (ili ricotte), 1 žličica limunova soka, 1 češanj češnjaka, 1 žličica Vegeta Maestro vlasca, sol

POSLUŽIVANJE: Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.
SAVJET: U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Recept je preuzet s www.coolinarika.com
Više recepata potražite OVDJE

Autor: Promo
21. prosinac 2019. u 09:54
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close