McDonald’s Hrvatska predstavlja novu uslugu, mnogima će se svidjeti

Autor: Poslovni.hr , 30. travanj 2020. u 13:30
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Naručivanje je jednostavno i sigurno za goste i zaposlenike koji se od prvog dana epidemije pridržavaju pojačanih sigurnosnih i higijenskih mjera koje je McDonald’s uveo.

McDonald’s predstavlja novu uslugu – naručivanje za van, namijenjenu prije svega pješacima i biciklistima, željnima omiljenih McDonald’s zalogaja koje sada mogu naručiti na jednim vratima, a na drugima preuzeti narudžbu.

Usluga je trenutačno dostupna u 24 McDonald’s restorana u cijeloj Hrvatskoj, a od subote će naručivanje za van biti dostupno i u Splitu – najprije će biti otvoren McDonald’s Joker, a u utorak 5. svibnja za naručivanje za van bit će otvoren McDonald’s u Poljičkoj ulici.

Naručivanje je jednostavno i sigurno za goste i zaposlenike koji se od prvog dana epidemije pridržavaju pojačanih sigurnosnih i higijenskih mjera koje je McDonald’s uveo.

Kako bi svojim gostima osigurao još višu razinu sigurnosti, McDonald’s je uveo i dodatne mjere, usklađene s trenutno važećim epidemiološkim mjerama. To znači da je broj narudžbi koje djelatnici mogu istovremeno pripremati ograničen na najviše pet narudžbi, dok svaka sljedeća dolazi na red kad prethodna bude isporučena.

Preporučeno je i beskontaktno plaćanje, a u slučaju plaćanja gotovinom, gosti se mole da novac odlože na pult, čime se dodatno smanjuje izlaganje riziku.

– Uslugu narudžbe za van razvili smo vodeći se željom da omogućimo uživanje u našim proizvodima i onima koji možda nisu u prilici otići vozilom na McDrive ili naručiti dostavu, ili su jednostavno u blizini i raspoloženi za kvalitetan i ukusan obrok, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Komentirajte prvi

New Report

Close