Marvelov novi film obara rekorde, pretprodaja karata eksplodirala i prije prikazivanja

Autor: Poslovni.hr , 10. travanj 2019. u 12:21
Foto: Reuters

“Avengers: Endgame” prodao je gotovo dvostruko više ulaznica od “Aquamana”, “Posljednjeg Jedija”, “Beskonačnog rata” i “Kapetana Marvela” – zajedno.

"Avengers: Endgame" premašio je rezultate prvog sata i prvog dana prodaje na Atom ulaznicama i Fandangou, donosi CNBC.

Atom ulaznice kažu da je “Endgame” prodao gotovo dvostruko više ulaznica u prvom tjednu pretprodaje od “Aquamana”, “Star Warsa: Posljednjeg Jedija”, “Osvetnika: Rat beskonačnosti” i “Captain Marvela” zajedno.

"Endgame" se očekuje u kinima diljem svijeta 26. travnja.

Očekuje se da će film konačno donijeti razrješenje događaja iz prethodnog filma "Beskonačnog rata", u kojem je polovica heroja nestala u prašini. Neki vjeruju i kako će ovaj film biti zadnji za nekoliko Marvelovih ikona.

“Mi smo isporučili milijune ulaznica obožavateljima tijekom prvog dana pretprodaje kako bi vidjeli 'Endgame' u kinima, što demonstrira kako nema boljeg mjesta za gledanje epskih filmova nego na velikom platnu”, rekao je Paul Yanover, predsjednik Fandangoa.

Rekordna prodaja ulaznica za najnoviji Marvelov film dobar je znak za Disney. Četiri filma koja je “Endgame” nadmašio u odnosu na pretprodane ulaznice, također su bili uspješni u kinima.

"Aquaman" je samo tijekom svog debija ostvario 67,9 milijuna dolara, "Star Wars: The Last Jedi" 220 milijuna, "Avengers: Infinity War" zaradio je početkom prodaje karata 257 milijuna dolara, a "Captain Marvel" 153 milijuna dolara, navodi Box Office Mojo.

"Avengers: Infinity War (Osvetnici: Rat beskonačnosti)", film koji je prethodio "Endgame-u", donio je na kraju prikazivanja u kinima ukupno 678 milijuna dolara u u SAD-u i 1,37 milijardi dolara s međunarodnih tržišta. Sudeći prema rezultatima pretprodaje ulaznica, nastavak će vjerojatno ostvariti više.

Komentirajte prvi

New Report

Close