‘Jede se bakalar, pleše na najjače’: DJ-a Emila slušali premijer, guverner…

Autor: Poslovni.hr , 25. prosinac 2012. u 11:06
Foto: Pepermint (http://www.pepermint-zagreb.com)

Osim Milanovića u zagrebačkom klubu Pepermint na zabavi na kojem je glazbu puštao Emil Tedeschi, pojavio se i guverner Boris Vujčić.

 "Sutra ne propustiti tradicionalni predbožićni nastup Emila Tedeschija (DJ SMS Deutsch) od 11 sati na dalje. Emil je priredio poseban tulum set svih vrsta glazbe i razdoblja, tako da smo sigurni da će se i ove godine party produljiti do večernjih sati. Uvijek se okupi vesela ekipa, jede se bakalar, pije šampanjac, pleše na najjače. Dođite", stajalo je u pozivu koji je na svojim službenim web stranicama objavio zagrebački klub Pepermint, uz priloženu fotografiju vlansika Atlantic grupe Emila Tedeschija i premijera Zorana Milanovića.

Osim Milanovića u zagrebačkom klubu Pepermint na zabavi na kojem je glazbu puštao Emil Tedeschi, prema pisanju Jutarnjeg lista pojavio se i guverner Boris Vujčić.

Milanovića, Tedeschija i Vujčića prijateljstvo veže još iz školskih dana, stoga nije čudno vidjeti ih zajedno u javnosti i u opuštenijim trenucima, piše Jutarnji list.

Premijer je u klub Pepermint prema pisanju lista došao u pratnji supruge Sanje, 'a dobro raspoloženje podijelio je s brojim uzvanicima, te su fotoreporteri imali rijetku priliku zabilježiti nekonvencionalne fotografije premijera, guvernera i uspješnog poduzetnika', napominje se u tekstu.

Komentari (3)
Pogledajte sve

ovo mi pocinje slicit na zabranjeno pusenje

Jede se kavijar, pije se džin
Ima se para, ima se s cim
Ponekad trava, nikad heroin
Jer ja sam guzonjin sin

Moja raja me baš ne vole,
Zavide mi na moje uspjehe
A ja sa svima najbolje, a ja sa svima fin
Jer ja sam guzonjin sin

…avaj,uvijek sam se grozila ovakove vrste zabava gdje popuste kočnice…premijer je ipak javna ličnost,Badnjak je i trebao bi zajedno sa ženicom i dječicom vršit pripreme za Božić,a ne divljat ko tinejdžer…

…ili ako već i divlja i otpušta kočnice onda mi to ne bi trebali vidjeti…

Frendovi su našli dobar biznis. Jedan prodaje, drugi kupuje.

New Report

Close