Ideja cjelovite ljepote stigla u Hrvatsku

Autor: Marta Duić , 13. prosinac 2018. u 21:59
Poljska kozmetika Dr. Irena Eris sad i u nas

Ovaj poljski brend iza kojeg stoji doktorica farmacije Irena Eris dostupan je samo u luksuznim parfumerijama i uspješno se probio na 45 svjetskih tržišta.

Ideja cjelovite ljepote dio je filozofije kozmetičkog brenda Dr. Irena Eris koji je odnedavno dostupan na hrvatskom tržištu u Douglas parfumerijama. Ovaj poljski brend iza kojeg stoji doktorica farmacije Irena Eris dostupan je samo u luksuznim parfumerijama i uspješno se probio na 45 svjetskih tržišta.

Danas imaju oko tisuću zaposlenih, njihovi recepti stvaraju se na temelju primjene vlastitih patenata, inovativne tehnologije i probranih sastojaka, a u beauty industriji se posebno ističe holističkim pristupom njezi kože. Kako ističe Julia Detka koja je predstavila brend zagrebačkoj publici, jedna su od rijetkih europskih kompanija kozmetičke industrije koja ima vlastiti centar za istraživanja i znanost Detka se pohvalila kako su ponosni vlasnici čak sedam odobrenih patenata, a čak 16 ih je na ‘čekanju’.

Od 2011. godine brend Dr. Irena Eris nalazi se na prestižnoj listi Comité Colbert, kao jedan od rijetkih luksuznih brendova koji nije francuski te ponosno stoji uz bok svjetski poznatih brendova poput Givenchya i Yves Saint-Laurenta.

U Poljskoj se uz brend vežu i concept trgovine, a imaju i 28 instituta za njegu kože koji godišnje naprave 100.000 tretmana. Dio brenda su i spa hoteli s pet zvjezdica u kojima se osim spa odmora organizira i Ladies Golf cup koji okuplja oko stotinu sudionica. U EU su im uz Poljsku glavna tržišta UjedinjenO kraljevstvo, Španjolska i Danska.md

Komentirajte prvi

New Report

Close