Bogat cjelodnevni program počeo je, za one najmlađe, u jutarnjim satima, a trajao je do kasno u noć.
Na veliku radost najmlađih stanovnika Koprivnice i njihovih roditelja, silvestarski jutarnji program bio je u znaku kreativnosti i dobre zabave. Ekipa chefova iz kulinarskog studija "Majstor kuhar" priredila je djeci pravu uživanciju u pripremi vjerojatno najpopularnije zimske blagdanske slastice – fritula. Od 5 kilograma brašna vrijedni su majstori kuhari napravili oko 6 kilograma fritula, a onda su zajedno s djecom, te slasne loptice od tijesta ukrašavali čokoladom i čokoladnim mrvicama.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu