Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Goldberg merlot osvojio zlatnu medalju u Bergamu

Autor: Poslovni dnevnik
27. studeni 2014. u 21:59
Podijeli članak —
Merlot

Teza da Hrvatsko Podunavlje i Baranja imaju odličan terrroir za crne sorte grožđa dobila je još jednu potvrdu u talijanskom Bergamu na jednom od najvažnijih svjetskih ocjenjivanja isključivo crnih sorti – Merlot e Cabernet Insieme.

Teza da Hrvatsko Podunavlje i Baranja imaju odličan terrroir za crne sorte grožđa dobila je još jednu potvrdu u talijanskom Bergamu na jednom od najvažnijih svjetskih ocjenjivanja isključivo crnih sorti – Merlot e Cabernet Insieme. Među više od dvjesto uzoraka vina iz najvažnijih vinskih zemalja svijeta Goldberg merlot berbe 2012. je osvojio zlatnu medalju i posebnu novinarsku nagradu koju dodjeljuju vinski novinari članovi ocjenjivačkih komisija u Bergamu. Marijan Knežević, glavni enologa Vina Belje u svom osvrtu na osvojenu nagradu je istaknuo: “Goldberg merlot je izuzetno, rekao bih najvažnije vino koje smo ove godine plasirali na tržište. U njegovo stvaranje smo uložili puno strasti, od kolega u vinogradu koji su pažljivo birali prosušene bobice do nas enologa u podrumu koji smo ga njegovali u bačvama od slavonskog hrasta”.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Teza da Hrvatsko Podunavlje i Baranja imaju odličan terrroir za crne sorte grožđa dobila je još jednu potvrdu u talijanskom Bergamu na jednom od najvažnijih svjetskih ocjenjivanja isključivo crnih sorti – Merlot e Cabernet Insieme. Među više od dvjesto uzoraka vina iz najvažnijih vinskih zemalja svijeta Goldberg merlot berbe 2012. je osvojio zlatnu medalju i posebnu novinarsku nagradu koju dodjeljuju vinski novinari članovi ocjenjivačkih komisija u Bergamu. Marijan Knežević, glavni enologa Vina Belje u svom osvrtu na osvojenu nagradu je istaknuo: “Goldberg merlot je izuzetno, rekao bih najvažnije vino koje smo ove godine plasirali na tržište. U njegovo stvaranje smo uložili puno strasti, od kolega u vinogradu koji su pažljivo birali prosušene bobice do nas enologa u podrumu koji smo ga njegovali u bačvama od slavonskog hrasta”.

Autor: Poslovni dnevnik
27. studeni 2014. u 21:59
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close