GALERIJA: Električni Harley-Davidson motocikl

Autor: Croenergo.eu , 26. lipanj 2014. u 16:54
Slika je preuzeta s portala croenergo.eu

Harley-Davidson je ovih dana otkrio Projekt LiveWire – prvi Harley-Davidson električni motocikl.

Autor/Izvor/Fotografija: © Portal croenergo.eu (M.P.) / ENERGO MEDIA SERVIS / Project Livewire / Harley Davidson

Harley-Davidson je ovih dana otkrio Projekt LiveWire – prvi Harley-Davidson električni motocikl. U skladu s željom tvrtke da se zadrži pristup razvoja proizvoda prilagođen zahtjevima kupaca, počevši od sljedećeg tjedna, odabrani korisnici diljem svijeta će moći voziti i dati povratnu informaciju o električnom motociklu, te pri tome pomoći da se oblikuje budućnost prvog komercijalnog električnog motocikla marke Harley-Davidson. Iako neće biti odmah u prodaji, Projekt LiveWire je posebno dizajniran za potrebe uvida u zahtjeve i očekivanja vozača električnog Harley-Davidson motocikla.

"Amerika je uvijek bila spremna za nove izume", rekao je Matt Levatich, predsjednik i glavni operativni direktor, Harley-Davidson Motor Company, te dodao, "Poput Amerike i Harley-Davidson se u prošlosti nekoliko puta iznova stvarao i to uz pomoć kupaca koji su nas vodili svakim korakom tog puta. Projekt LiveWire je još jedan uzbudljiv trenutak u našoj povijesti vođen smjernicama kupaca."

Potaknut tim nasljeđem, Projekt LiveWire Experience poziva kupce da isprobaju motocikl, daju povratnu informaciju i nauče više o priči samog motocikla. Čak i oni koji još ne voze će imati priliku osjetiti moć projekta LiveWire kroz Jumpstart – simulirano iskustvo vožnje.

Američka turneja u 2014.g., koja započinje svoje putovanje na Route 66, posjetiti će više od 30 Harley-Davidson zastupništva do kraja godine. U 2015. godini Projekt LiveWire Experience će se nastaviti u SAD-u i proširiti u Kanadu i Europu.

"U samo posljednjih nekoliko godina, mi smo proširiti naš doseg kako bi zadovoljili sve zahtjeve raznolikog društva, kao što smo i nanovo izumili naš pristup razvoju proizvoda i proizvodnje. To je dovelo do najsuvremenijih proizvoda kao što su nedavno pokrenuti Projekt Rushmore, Street 500 i 750, te otkrivanje Projekta LiveWire."

Ovaj uzbudljivi novi motocikl kombinira stil tradicije tvrtke s najnovijom tehnologijom te time donosi novi doživljaj s potpisom Harley-Davidson izgleda, zvuka i osjećaja.

Dugoročniji planovi za dostupnost u maloprodaji motocikala projekta LiveWire će najviše ovisiti o mišljenju i povratnim informacijama vozača turneje Projekta LiveWire Experience.

Izvorni članak pogledajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close