Galaxy Buds2 Pro donosi poboljšani ambijentalni zvuk za osobe s oštećenjem sluha

Autor: Poslovni.hr , 19. lipanj 2023. u 14:14
Foto: Press

Uz ovu poboljšanu značajku, korisnici Galaxy Buds2 Pro također mogu fino podesiti svoje postavke ambijentalnog zvuka za razne potrebe.

Bilo da se radi o slušanju vaše omiljene glazbe ili jednostavnom ugađanju vaše okoline, Galaxy Buds2 Pro nudi ultimativni zvuk za svakoga. Tako je tvrtka Samsung odlučila pomoći i onima koji imaju oštećen sluh da bolje uživaju u zvukovima svijeta oko sebe uvođenjem novog poboljšanog ambijentalnog zvuka.

Činimo tehnologiju dostupnijom i inkluzivnijom

Prethodno dostupna na tri razine prilagodbe, ažurirana Ambient Sound značajka[1] — koja korisnicima daje mogućnost da slušaju i ostanu svjesni svoje okoline — sada dodaje dvije dodatne razine, nudeći pet razina pojačanja[2] i pružajući prednost poboljšanog sluha još više korisnika.

Kako bi se procijenila učinkovitost značajke,[3] kliničko ispitivanje proveo je Laboratorij za slušna pomagala i istraživanje starenja Sveučilišta u Iowi. Njihovo istraživanje je zaključilo da Galaxy Buds2 Pro značajno poboljšavaju percepciju govora kod osoba s blagim do umjerenim gubitkom sluha. Slično ispitivanje koje je proveo Samsung Medical Center također je pokazalo da bi Galaxy Buds2 Pro mogao biti učinkovit alat za pomoć osobama s blagim do umjerenim gubitkom sluha da bolje komuniciraju na tihom mjestu.

Audio prilagodbu dovodimo na nove razine

Uz ovu poboljšanu značajku, korisnici Galaxy Buds2 Pro također mogu fino podesiti svoje postavke ambijentalnog zvuka za razne potrebe. Korisnici mogu podesiti glasnoću s lijeve i desne strane, kao i prilagoditi svoj raspon tonova ambijentalnog zvuka od tihog do čistog u pet različitih stupnjeva. Osim toga, ambijentalni zvuk može se prilagoditi ušima korisnika putem značajke Adapt Ambient Sound, što omogućuje još veću jasnoću u pomaganju korisnicima da bolje čuju svijet oko sebe.

“Uzbuđeni smo što smo korisnicima predstavili novu poboljšanu značajku pristupačnosti Galaxy Buds2 Pro”, rekao je Han-gil Moon, majstor i voditelj Advanced Audio Laba, MX Business u Samsung Electronics. “Samsung će nastaviti raditi kako bi pomogao svakom korisniku da doživi najbolji mogući zvuk bilo kada i bilo gdje sa svojim Galaxy Buds2 Pro.”

[1] Dostupnost se može razlikovati ovisno o tržištu, operateru i modelu.

[2] Pristupa se u izborniku Laboratory pod postavkama Earbuds u aplikaciji Galaxy Wearable.

[3] Klinička ispitivanja Sveučilišta Iowa i Samsung Medical Center provedena su sa značajkom ambijentalnog zvuka na maksimalnoj razini (razina 5).

Komentirajte prvi

New Report

Close