FOTO: U poznatoj zagrebačkoj trgovini odjećom mokraća curila sa stropa

Autor: Poslovni.hr , 04. srpanj 2019. u 16:15
Foto: Poslovni.hr

Postavlja se pitanje zašto trgovina nije u isti tren bila zatvorena.

Prizor koji nas je zatekao jučer navečer u poznatoj trgovini odjećom koja se nalazi unutar jednog zagrebačkog shopping centra u najmanju se ruku može nazvati – šokantnim. Iako se na prvu činilo da sa stropa curi voda iz klima uređaja, kasnije smo se na vlastite oči i njuhom uvjerili da se radi o mokraći. 

Iznad trgovine, naime, nalazi se sanitarni čvor koji je bio 'zaštopan', pa je ubrzo postalo vrlo jasno što to curi na samo nekoliko metara od kupaca koji kupuju odjeću.

Tek nakon 20-ak minuta otkako smo uočili ovaj 'incident', prostor natopljen mokraćom zatvoren je za kupce omeđen tek samoljepivom trakom, te se pojavila čistačica koja nije imala nimalo lagani zadatak. 

Postavlja se pitanje zašto trgovina nije u isti tren bila zatvorena, te kako je moguće da se dozvoli da radnici (ali i kupci) borave u prostoriji s ovakvim uvjetima. Sigurni smo da će sanitarna inspekcija adekvatno proučiti ovaj slučaj, te postupiti u skladu sa zakonom.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Dok vi ne pišete o kom se centru radi, uvijek će biti tako ! Napišite pa će i biti neke odgovornosto, ovo je sada pričica,nije niti vijest !

New Report

Close