FOTO: Ne brine ih kriza, otvorili luksuzni resort vrijedan 3 milijuna eura

Autor: Marija Crnjak , 25. lipanj 2020. u 12:41
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U Terme Tuhelj došao je odličan investitor sa znanjem i postupno je napravio mini klaster toplica.

Terme Tuhelj otvorile su svoj novi glamping resort Glamping Village, investiciju vrijednu 3 milijuna eura. Novi Glamping Village nudi 36 modernih mobilnih jedinica, wellness, whirlpool, saune i sobe za masažu, a investicija je realizirana u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroither. Resort je nadogradnja na kamp Vita, prvi kamp s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj otvoren prošlog ljeta. Svi sadržaji kampa i Termi na raspolaganju su gostima  Glamping Villagea. Sam resort dizajniran je da ističe lokalnu kulturui turizam, pa je svaka kućica dobila ime poznatog zagorskog lokaliteta, kao i preporuke za znamenitosti koje u Krapinsko-zagorskoj županiji vrijedi posjetiti. Ujedno, u resortu se servira lokalni doručak u košarici, koju svaki gost po vlastitom odabiru dobiva u kućicu.

“Ulaganjem iz godine u godinu podižemo kvalitetu, što smo nastavili i u ovim nesigurnim vremenima”, istaknuo je na svečanom otvorenju u srijedu navečer Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj na svečanom otvorenju luksuznog Glamping Village u Termama Tuhelj. Na svečanom otvaranju bio je i predsjednik RH Zoran Milanović.

„U Terme Tuhelj došao je odličan investitor sa znanjem i postupno je napravio mini klaster toplica koje su najbolje u ovom dijelu Europe“, poručio je Zoran Milanović.

Terme Tuhelj lani su ostvarile deset milijuna eura prihoda i 136 tisuća noćenja, što čini gotovo trećinu ukupnog prometa u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Komentirajte prvi

New Report

Close