FOTO: Hrvatski modni dvojac ELFS otvorio ekskluzivni dućan u Njemačkoj

Autor: Poslovni.hr , 22. studeni 2016. u 09:30
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Moda by ELFS obraća se mladima koji žele izgledati lijepo, a ne podređuju se potpuno trendu.

Dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, poznatiji po imenu ELFS u petak su u Frankfurtu na Majni otvorili svoj prvi ekskluzivni dućan. U jednoj od najdužih frankfurtskih ulica Berger str.  broj 61 novi je dom ELFS dućana. 

Dućan ELFS a u  srcu je Frankfurta u ulici koja je dom  brojnim dućanima, restoranima, barovima, terasama za uživanje  i zato poznata kao omiljena destinacija svih onih koji žele uživati u shoppingu , hrani i šetnji.

"Veselje, ponos i sreća, najbolje opisuju kako se danas osjećamo. "  kaže nam Aleksandar Šekuljica, koji je uz Ivana Tandarića osnivač i dizajner jednog od najpoznatijih hrvatskih modnih brendova ELFS. 

Prostor u ulici Berger osvojio je dečke na prvu."Ulica je super, šarena je i vesela, pravo mjesto za naš dućan.To je jedna od najdužih ulica u Frankfurtu i poznata kao mjesto za ispijanje kave , šetnju i shopping.Kao stvorena za Elfs cure i dečke" kaže Šekuljica. 

Moda by ELFS obraća se mladima koji žele izgledati lijepo, a ne podređuju se potpuno trendu. Njihova odjeća namijenjena je tome da zaživi na gradskim ulicama, klubovima, svadbama. Tako su  i na otvaranju dućana okupilo brojno šaroliko društvo .

Interijer  dućana , koji je kod posjetitelja izazivao oduševljenje , uredili su sami u prepoznatljivom ELFS stilu. Dućan je gotovo jednak interijerima u njihovim dućanima u Hrvatskoj .Prozračan, cool i poticajan za shopping .Industrijski dizajn i bijela boja  vlada interijerom kako bi do izražaja došli lijepi i veseli modeli ELFS kolekcija.  

Na svečanom otvorenju ELFS dućana u Frankfurtu vladala je velika gužva, a shopping na novoj adresi nije propustila ni velika ljubiteljica ELFS -a, Anica Kovač koja je na otvaranje došla s kćeri Leticijom.  

"Anica je primjer savršene ELFS-ice, ona je naša velika prijateljica, a mi njeni veliki obožavatelji još otkad je ponjela titulu Miss Hrvatske. Zato smo jako počašćeni njenim dolaskom na otvaranje frankfurtskog ELFS carstva"  – naglašava Tandarić.  

U prostoru od 100-tinjak četvornih metara nalaze  se izložbeni dijelovi po tematskim cjelinama : ELFS modni dodaci, svečane haljine , casual outfit , ELFS tenisice. Na svakom koraku možemo naići na ELFS logotip , čijim su isticanjem i upečatljivim veselim  koloritom dizajneri najbolje opisali svoj modni izričaj.  

Bitno nam je da svatko iz dućana izađe sretan i zadovoljan', kažu.  

'U opisu našeg zanimanja nije samo kreativnost u likovnom i tehničkom dijelu već i odgovornost za brand, komercijalan pristup poslovanju i ekonomska isplativost istog. Dobar dizajner je onaj koji uspijeva dobro živjeti od svog dizajna. Ponuda branda treba odgovarati potrebama tržišta', kažu Tandarić i Šekuljica. 
Vjerujemo u ovu  lijepu priču o uspjehu koja dolazi iz Hrvatske i dečkima želimo puno uspjeha i zadovoljnih klijenata.

Komentirajte prvi

New Report

Close