FOTO: Hotel nadomak Zadra u kojem se djeca zabavljaju i istražuju, evo što sve nude

Autor: Poslovni.hr , 01. srpanj 2022. u 10:24
Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

30 educiranih i obučenih supervizora brine se o svim dječjim potrebama s “eko-edukacijom” kao fokusom.

Novi Family Hotel Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala pokraj Zadra sada ima pet zvjezdica i hotel je od kojeg dječja srca kucaju brže. S fokusom na okoliš, ekologiju i biologiju mora, hotel nudi prilagođene obrazovne programe i  zabavu za svoje mlade goste.

30 educiranih i obučenih supervizora brine se o svim dječjim potrebama s eko-edukacijom kao fokusom. Zajedno s maskotom Falkensteinera – Falkyjem i njegovim prijateljima, djeca u znanstvenim projektima uče činjenice o solarnoj energiji i energiji vjetra, otkrivaju koliko je morski ekosustav složen te postaju svjesni kako ga se može očuvati i zaštititi.

Uz brojne sportske terene i aktivnosti, Falkensteiner Resort Punta Skala organizira i 10 vrhunskih akademija i tečajeva za goste Family Hotela Diadora – od stručno vođenih nogometnih treninga s njemačkim Bundesligašem Hannover 96 i austrijskim klubom FK Austria Wien, do akademija tenisa, plivanja ili jedrenja, do akademija jahanja, kuhanja, znanosti i e-akademija.

Budući da je dobro poznata činjenica da se dječji trbuščići ne drže radnog vremena restorana, Family Hotel Diadora nudi i vlastitu čajnu kuhinju Biberonia. Ovdje roditelji mogu pripremiti dječje obroke sa svježim voćem i povrćem u bilo koje doba dana i noći. Koncept hrane u restoranu Artigiani također uključuje isključivo organsku hranu domaćih proizvođača sa zadarskog područja, a produljeno radno vrijeme restorana osmišljeno je kako bi odgovaralo svakom članu obitelji.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close