Eurojackpot seli s RTL-a na drugu televiziju

Autor: Poslovni.hr , 17. studeni 2015. u 10:25
Foto: HRT

Najmanji iznos glavnoga dobitka nikada nije manji od 76 milijuna kuna.

Poznata međunarodna igra na sreću koja se igra u 17 europskih država od 20. studenog kreće na prvom programu HRT-a, dok će se izvlačenje brojeva pratiti svakog petka uživo iz Helsinkija u  22.50h.  Iz HTV-ova studija 8 emisiju će voditi Mirna Mara.

'Uz dobro poznati TV Bingo i Loto igre 7/39 i 6/45 Eurojackpotom smo objedinili najatraktivnije igre na sreću Hrvatske lutrije u programu HRT-a. Novi, suvremeniji vizualni pristup u skladu je sa sadržajem Eurojackpota te se nadam da će se promjena svidjeti i igračima Hrvatske Lutrije i gledateljima HRT-a', rekla je urednica projekta Elizabeth Homsi.

Izvlačenje ove međunarodne igru na sreću u kojoj sudjeluje Hrvatska Lutrija odvija se svakoga petka u Helsinkiju. Uz stanovnike Hrvatske emisiju Eurojackpot prate i stanovnici Njemačke, Italije, Španjolske, Nizozemske, Danske, Slovenije, Finske, Estonije, Islanda, Latvije, Litve, Norveške, Švedske, Češke, Mađarske i Slovačke.

Eurojackpot je do sada pogođen 27 puta, 10 puta u Njemačkoj, 8 puta u Finskoj, po 2 puta u Danskoj i Sloveniji te po jednom u Češkoj, Italiji, Norveškoj, Španjolskoj i Hrvatskoj. Priređuje se od 2012., a Hrvatska Lutrija priključila se u veljači 2013.

Najmanji iznos glavnoga dobitka nikada nije manji od 76 milijuna kuna (protuvrijednost 10 000 000 eura). Najviši iznos glavnoga dobitka iznosi 90 000 000 eura.

Komentirajte prvi

New Report

Close