Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima podijelili 32 automobila

Autor: Promo , 15. ožujak 2021. u 09:00
Foto: Jerko Grubišić

Nakon tri regionalna kola nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“, 10. ožujka u Zagrebu najsretniji osiguranici sjeli su u svoje nove automobile – dva VW Golfa, te dva VW Touarega. Svoje nagrade preuzeli su i dobitnici luksuznih ljetovanja i ukupno 300.000 kuna na potrošačkim karticama.

Nevjerojatan nagradni fond od 7,4 milijuna kuna, 342 nagrade, od toga 30 automobila Golf 8 i dva luksuzna VW Touarega, čak 304 vrijedne novčane nagrade, šest luksuznih ljetovanja, četiri kola, 17 dodjela u devet hrvatskih gradova brojke su koje su obilježile najveće nagradne igre u Hrvatskoj, koje su za svoje osiguranike organizirali Euroherc i Adriatic osiguranje.

Nagradne igre odvijale su se u tri regionalna kola, uz veliko nacionalno finalno izvlačenje, a osiguravajuća društva podijelila su ukupno 342 vrijedne nagrade u vrijednosti većoj od 7,4 milijuna kuna. Za sudjelovanje u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj trebalo je ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu do 31. prosinca 2020. godine.

Prije gotovo godinu dana, put po Hrvatskoj Euroherc i Adriatic započeli su u Osijeku gdje su dodijeljeni prvi VW Golfovi 8 i potrošačke kartice Agram banke. Uslijedilo je još čak 15 dodjela, a 10. ožujka u Zagrebu, na posljednjoj dodjeli najsretniji osiguranici sjeli su u svoje nove automobile – dva VW Golfa, te dva VW Touarega. Tu su bili i dobitnici luksuznih ljetovanja i ukupno 300.000 kuna na potrošačkim karticama.

Foto: Jerko Grubišić

Nemoguće je postalo mogućim

Najsretnija osiguranica Euroherca, dobitnica najvrjednije nagrade Mira Pećina iz Čazme, nije skrivala uzbuđenje i sreću zbog neočekivanog dobitka: „Kad su mi javili da sam osvojila VW Touareg, bila sam jako iznenađena. Teško je vjerovati da se ovako nešto uopće može dogoditi. Presretna sam“, izjavila je drhtavim glasom i dodala: „Ostajem vjerna Eurohercu!“

Adriaticov osiguranik iz Drniša Marko Nimac preuzimajući ključeve svog VW Touarega izjavio je kako se uvjerio da je nemoguće postalo mogućim. „Ne igram igre na sreću, ali ovo je ipak sreća. Zahvaljujem Adriaticu, u kojem sam osiguran već više od 20 godina i ne kanim ga mijenjati. Imam samo pozitivna iskustva i preporučio bih Adriatic i drugima!“.

Foto: Jerko Grubišić

Sreća ima ime i prezime
„Kad sam dobio poziv iz Euroherca, pomislio sam da je skrivena kamera. Dugo sam sumnjao da su mi prijatelji „smjestili“ i da me zezaju, ali danas je ključ u ruci i ovaj osjećaj je nezamisliv. Ne znam što bih od ovolike sreće rekao nego – jedno veliko hvala Eurohercu“, riječi su dobitnika VW Golfa 8 Zlatka Gajskog iz Našica.

Foto: Jerko Grubišić

„U životu nikad nisam ništa dobila i ovo je stvarno bilo veliko iznenađenje. Previše sam uzbuđena i morao je nećak doći sa mnom da doveze automobil doma. Adriatic je moje osiguranje već dugo i ostajem mu vjerna do kraja života“, izjavila je Štefica Šćuri iz Vrbovca, dobitnica VW Golfa 8.

New Report

Close