Coca Cola snima reklamu za EP u Hrvatskoj, statiste čeka dobra zarada

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2020. u 11:43
Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Riječ o reklami za Europsko nogometno prvenstvo koje se održava ovog ljeta.

Da su Istra i Pula definitivno potvrdile status zanimljive filmske i marketinške lokacije potvrđuje snimanje reklame za jednu od najpoznatijih svjetskih pića – Coca Colu koja će se snimati na lokacijama Pule idućeg mjeseca – 10. 11. i 12. ožujka, piše Glas Istre.

Cijelu produkciju vodi tvrtka Bas Production koja već naveliko radi na projektu. Tako će se casting za statiste održati već sutra 20. veljače i u petak, 21. veljače, u terminima od 10 do 13.30 i od 15.30 do 19 sati (oba dana) u Restoranu Forum na istoimenom gradskom trgu u središtu grada.

Organizatori traže muškarce i žene između 20 i 45 godina, raznog izgleda, stariju gospođu odnosno baku preko 65 godina te sredovječnog ili starijeg gospodina, i to ćelavog, s brkovima, mediteranskog izgleda i izražene osobnosti. Organizatori ističu da je poželjno da castingu prisustvuju osobe iz Pule i Istre. To ne znači da ne mogu sudjelovati osobe iz udaljenijih mjesta, no trebaju imati na umu da putni troškovi dolaska na casting i na snimanje – nisu plaćeni nego ih pokrivaju sami, kao što ni noćenja ni smještaj za vrijeme snimanja ne osigurava produkcija.

Oni koji žele sudjelovati na castingu moraju prijaviti svoj dolazak imenom i prezimenom te navesti koji dan i u koje vrijeme žele doći na e-mail: statisti.hrvatska@gmail.com. Organizatori ističu da ako netko ne spošalje e-mail na vrijeme – samo dođe u navedenim terminima. Izabrani statisti bi trebali biti na raspolaganju za probu kostima (6. ili 7. ožujka) i za snimanje tri dana (10., 11. i 12. ožujka).

Što se tiče honorara, radi se o standardnom honoraru za statiranje što iznosi oko 250 kuna neto po danu snimanja. Za statiste s ulogama on je ipak nešto veći, oko 750 kuna neto po danu snimanja. Ovo je idealna prilika za sve koji žele sebe vidjeti na velikom ili malom ekranu. Također i besplatna reklama Pule koja će u jeku najglednijeg sportskog događaja godine obići cijeli svijet.

Komentirajte prvi

New Report

Close