Ekskluzivni početak gourmet sezone zaslužuje poseban program, za koji su se pobrinuli hrvatske i slovenske kulinarske zvijezde – chef David Skoko iz Pule i chef Janez Bratovž iz Ljubljane. Cilj je jasan – predstaviti hrvatske i slovenske tradicionalne lokalne specijalitete na jedan poseban, kreativan, egzotičan i unikatan način, a to će se na najbolji način „okusiti” već na prvoj ovosezonskoj večeri, koja je na rasporedu 30. ožujka s početkom u 19.00 sati, u a' la carte restoranu Oliveto Aminess Maestral hotela u Novigradu.
Chefu Skoki ove se godine pridružuju renomirani istarski i strani vinari, no pravo iznenađenje prve ovosezonske Aminess Wine & Gourmet večere jest gostovanje renomiranog ljubljanskog chefa Janeza Bratovža, vlasnika ljubljanskog JB restorana koji je svoju gourmet suradnju s Aminessom započeo već ove zime kada su pojedini kuhari iz Aminessova gourmet tima gostovali u Ljubljani i učili od velikog kulinarskog kreativca.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu