Art festival Graffiti na Gradele stiže u Bol na Braču u svom najvećem izdanju dosad

Autor: Poslovni.hr , 19. ožujak 2024. u 18:00
Foto: Grafiti na gradele

Dvanaesto izdanje ovog street art i graffiti festivala, u Bol dovodi najeminentnije umjetnike urbane kulture, a po prošlogodišnjem odličnom receptu, trajat će pet dana.

Brački festival Graffiti na Gradele ove godine priprema najveće izdanje dosad. Od 24. do 28. srpnja u Bolu će se skupiti umjetnici, glazbenici i posjetitelji iz cijele Hrvatske, regije i ovog dijela Europe. Blind ulaznice po early bird promo cijeni uskoro kreću u prodaju, stoga krenite planirati ljeto.

Graffiti na Gradele u špici ljeta

Dani su osjetno duži, a temperature više, što definitivno ide i u korak s vremenom jer nam se i kalendarski bliži prvi dan proljeća – to samo znači da je vrijeme da krenete planirati godišnje odmore. Bol na Braču i ove će godine biti lokacija svima željnima umjetnosti i grafita, zabave, glazbe, sunca, mora i najluđe ekipe na Jadranu. Dvanaesto izdanje ovog street art i graffiti festivala, u Bol dovodi najeminentnije umjetnike urbane kulture, a po prošlogodišnjem odličnom receptu, trajat će pet dana. Kraj srpnja tako je rezerviran za ljetovanje u vječnom simbolu Jadrana, na jednom od najljepših hrvatskih otoka.

Dnevni i večernji program

Dnevni program festivala će se, kao i svake godine dosad, održati na prostoru Bijele kuće, ali i na lokacijama u bizini. Umjetnici će oslikavati zidove, DJ-i će biti zaduženi za glazbenu pozadinu, plesači pokazati svoje vještine u dance battleu, a u pripremi je ponovno niz radionica u suradnji s partnerima.

Od crtanja, street basketa, natjecanja u skokovima u vodu i mnogih drugih – starih i novih. 585 Club ponovno će ugostiti trenutno najzvučnija imena glazbene scene u dvije najluđe večeri, o kojima ćemo vas obavijestiti uskoro. GNG ekipa i ove godine priprema poseban festivalski merch, pa ćete tako kući moći ponijeti uspomenu koja će vas cijele godine podsjećati na ljeto.

Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok će za večernje koncerte ulaznice uskoro kreću u prodaju. Više informacija o festivalu, lineupu koji uskoro objavljujemo te ulaznicama pratite na Facebooku i Instagramu.

Komentirajte prvi

New Report

Close