Ako dobro plivate u digitalnim vodama, ovi oglasi za posao bi vas mogli zanimati

Autor: Poslovni.hr , 02. srpanj 2014. u 17:05
Thinkstock

Prijave za natječaje primaju se do 21. srpnja 2014. godine.

Digitalna agencija Neuralab objavila je dva oglasa za posao. Riječ je o pozicijama 'Junior account' i 'Dizajner interaktivnih medija', objavili su iz Neuralaba.

Posao junior accounta uključuje poslove praćenja, analize i izvještavanja, suradnje s dizajnerima i programerima oko realizacije projekata te komuniciranje s klijentima oko realizacije projekata i aktualnih potreba.

Među uvjetima su VSŠ ili VSS stručna sprema, izvrsno znanje rada na računalu i engleskog jezika, kao i poznavanje rada u programima (Google apps, MS Office (posebno Excel), Dropbox, Skype).

Poslovi dizajnera interaktivnih medija pak uključuju dizajn i prototipiranje digitalnih aplikacija, produkciju “Wireframe” shema i razvoj proizvoda, izradu dokumentacije i interaktivnih mapa, itd. Kandidat za ovu poziciju među ostalim mora zadovoljavati ove uvjete: VŠS ili VSS sličnih smjerova, napredno znanje engleskog jezika, napredno znanje rada s osnovnim uredskim aplikacijama (Word, Excell, Dropbox, Google drive), napredno znanje alata za vizualnu produkciju (Photoshop, Illustrator, InDesign) te osnovno znanje HTML-a i interaktivnih elemenata.

Svoj životopis, mapu radova i motivacijsko pismo u PDF formatu kandidati trebaju slati na na e-mail adresu leJob@neuralab.net. Prijave za obje pozicije primaju se do 21. srpnja 2014. godine.

Detaljnije o novim oglasima Neuralaba pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close