Agencija EX-ALTO nominirana za najutjecajniju kreativnu i live marketing agenciju Središnje Europe

Autor: Poslovni.hr , 31. listopad 2019. u 13:25
Foto: Press

Agencija EX-ALTO najdugovječnija je hrvatska agencija za destinacijski i event management.

Prestižni i stručni časopis Kongres nominirao je Antoniju Radić Brkan, direktoricu agencije EX-ALTO, za najutjecajniju osobu Nove Europe u MICE industriji. „Tko je tko“ u meeting i event industriji nagrada je koja se dodjeljuje već šest godina za redom, a dobivali su je najutjecajniji profesionalci industrije iz cijele Europe. Rezultati će biti predstavljeni u Barceloni, u studenom 2019. godine, na vodećem događanju MICE industrije IBTM World. 
 
Iznimno smo ponosni na nominaciju koja pokazuje kako smo svojim razmišljanjima, strategijama i predanim radom doprinijeli prosperitetu ove važne grane hrvatskoga gospodarstva. Ponosni smo i na naš tim mladih, stručnih i educiranih suradnika te smo zahvalni na povjerenju koje nam klijenti poklanjaju već 18 godina. U našoj agenciji vlada klima pozitivne energije i iskrene razmjene mišljenja, a prema svakom klijentu i projektu njegujemo jedinstven i individualan pristup te takvom sinergijom kreiramo nezaboravne doživljaje i emocije“ zaključila je Antonia Radić Brkan, direktorica i suvlasnica agencije EX-ALTO. 
 
Agencija EX-ALTO najdugovječnija je hrvatska agencija za destinacijski i event management. Pokretači su projekta „Božićne priče“ koji je od svoga začetka 2010. godine do danas, prerastao u veliko i značajno događanje „Advent u Zagrebu“. Za taj su projekt dobili nagradu glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice zbog njegove velike destinacijske važnost za grad Zagreb. EX-ALTO danas organizira veliki broj korporativnih događanja u Hrvatskoj i regiji, oblikuje sadržaje i događanja u istaknutim hotelskim kućama i turističkim zajednicama te zapošljava i surađuje s gotovo 400 mladih ljudi koji se neprestano razvijaju u segmentu doživljajnog marketinga i turizma. Mnogi su kadrovi, koji su stasali u agenciji, danas na istaknutim pozicijama u hrvatskom turizmu i marketingu.

Komentirajte prvi

New Report

Close